google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΒΡΕΞΕ..γκολ στην μεγάλη αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α τοπικής κατηγορίας καθώς ο Α.Ο.Κ. υπερίσχυσε με 4-0 αποτελειώνοντας τον Τέλλο Άγρα, σε ένα παιχνίδι που γέμισε με θέαμα αλλά στο τέλος....οι φιλοξενούμενοι να φεύγουν με βαριά καρδια!
Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο μετά από 2 δοκάρια που σημείωσε ο Χατζηαράπης στο 21ο και 39ο λεπτό, αλλά κι ένα δυνατό πλασέ του Θεοχαρόπουλου στο 43ο λεπτό καθώς κι ένα δοκάρι με τον Γεωργιόπουλο στο πρώτο 10λεπτό.
Στην επανάληψη ο Κοσμάς στην μικρή περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα γλίστρησε στα χέρια του Ντουγέρογλου και στην επαναφορά της στρογγυλής...θεάς βρέθηκε στα πόδια του Χατζηαράπη που έστειλε ξανά την μπάλα αυτή τη φορά στα δίχτυα στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης κάνοντας το 1-0.
Μια κίτρινη κάρτα πήρε ο Κωσταντόπουλος από την διαιτητή κ. Ζαρακοβίτη στο 70ο λεπτό, ενώ στο παιχνίδι μετά από αλλαγή μπήκε ο Μπακόπουλος. Αργότερα μετά από σέντρα ο Τσιμόπουλος έκανε το πλασέ στον Ντιόπ ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Άγρα κάνοντας στο 72ο λεπτό το εκπληκτικό 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα δόθηκε κίτρινη στον Τζανετέα του Άγρα για απανωτά φάουλ, ενώ ο Κοσμάς μετά από κεφαλιά στο 79ο λεπτό από κοντινή απόσταση σημείωσε το 3-0, το οποίο δεν ήταν τελικό. Κι όλα αυτά καθώς στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βατσής μετά από εκτέλεση φάουλ σκόραρε επισφραγίζοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με 4-0.
Διαιτητές στο παιχνίδι ήταν οι Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσούκαλη και τον Νιάρχο.
Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Ντιόπ, Βατσής, Χατζηαράπης, Τσιμόπουλος, Κοσμάς, Κωσταντόπουλος, Θεοαχαρόπουλος (68' Μπακόπουλος).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκη, Ανδρώνης, Γεωργόπουλος (82' Κοντογόνης), Τζανετέας, Μπούμπα,, Αναστασόπουλος, Ιριγκογιέν, Γεωργιόπουλος, Ανδρώνης Λ. kyparissianews.com team 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη