google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΚΑΤΑ πλειοψηφία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ που ανέρχεται σε 20,6 εκ.ευρω μειωμένος σε σχέση με πέρσι με λιτή κατάρτιση σύμφωνα με την αντιδήμαρχο οικονομικών κα Κωσταντέλου, ενώ θα υποστεί τροποποιήσεις κατά την πορεία του. 
Ο Ανδρινοπουλος είπε ότι ειναι σοβαρό εργαλείο ο προϋπολογισμός καθως κρίνεται η διαχείριση του δήμου. Παντού διακρίνεται η προχειρότητα και η σκοπιμότητα όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, χωρίς να υπάρχει όραμα ή στρατηγικός σχεδιασμός. Τόνισε ότι ο δήμαρχος ειναι λάτρης των κατατμήσεων και απευθείας αναθέσεων, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή δεν απευθύνεται στη τοπική αγορά έστω στο τομέα αυτο, ενω εκτίμησε ότι υπάρχει διαφορά δηλωθέντων και εκτελεσθέντων έργων απο το προηγούμενο προϋπολογισμο. 
Υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή αναλώνεται σε επικοινωνιακή τακτική χωρίς βάθος στην πραγματικότητα και την οικονομία κλίμακας. Ανέλυσε δεδομένα του προϋπολογισμού όπως τις δαπάνες, την δημοτική και αγροτική οδοποιία, την τόνωση εσόδων, την αξιοποίηση παγίων του δήμου, καταλήγοντας ότι τον καταψηφίζει. Άσκησε επίσης κριτική στο δήμο για την ΜΚΟ που ανέλαβε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις όταν υπάρχουν σχήματα του τόπου μας με πολύ μικρή δαπάνη, ιδίως για τις δαπανηρές εκδηλώσεις στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.
kyparissialive

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη