google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Δέδε είχε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, για θέματα που αφορούν τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο και για τα οποία είχαν προσφάτως ζητηθεί βελτιώσεις.
Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού υποδομών ο "Μορέας" αναμένεται προσεχώς να προχωρήσει στην κατασκευή του τμήματος μήκους 355 μέτρων που θα συνδέει τον περιφερειακό με την οδό Αθηνών, μέσω κυκλικού κόμβου, καθώς επίσης στην κατασκευή πρόσθετου συνδετήριου τμήματος μήκους 255 μέτρων βόρεια του αυτοκινητοδρόμου, στην ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού στο ίδιο σημείο, καθώς επίσης στην κατασκευή πεζογέφυρας.
Παράλληλα αποφασίστηκε η διευκόλυνση της πρόσβασης από τον κόμβο Λεΐκων από και προς της συνοικία Πλακωτά, καθώς επίσης η αποκατάσταση της πρόσβασης όλων των οχημάτων προς το Πήδημα μέσω κυκλικού κόμβου.

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ
Εξάλλου, εντός της επόμενης εβδομάδας ο κ. Νίκας θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, για τη νέα χάραξη στον οδικό άξονα Ριζόμυλος - Καλαμάτα και την προώθηση της κατασκευής του μέσω ΣΔΙΤ.

Πηγή:«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη