google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

Τα όσα εξελίχθηκαν από χθες με βάση την συνάντηση του κ. Τσιρώνη με τους εκπροσώπους της Τριφυλίας και τις εκεί αναφορές και τα όσα μεταφέρθηκαν για αυτήν από την πλευρά του δημάρχου κ. Κατσίβελα και που φιλοξενήθηκαν και στον διαδικτυακό μας τόπο, διαψεύδει κατηγορηματικά από την πλευρά του ο Αναπληρ. Υπουργός Περιβάλλοντος.Σε επιστολή του Γραφείου Τύπου του κ. Τσιρώνη προς τον Δ/ντή του BEST MEDIA GROUP Νίκο Μπελογιάννη, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
« Κύριε Διευθυντά,
Έκπληξη προκαλεί η παραποίηση της πραγματικότητας στα όσα φέρεται να μετέφερε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, στην ιστοσελίδα σας στο ρεπορτάζ με θέμα «Ο Τσιρώνης βλέπει τον Κυπαρισσιακό ως… ρεβάνς για την Costa Navarino!!!», με αφορμή την χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τοπικούς φορείς και δημάρχους σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα της Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που στηρίχθηκε στην μαρτυρία του δημάρχου, αναφέρετε: «Η έκφραση για την στιγμή “να πάρει η οικολογία (σ.σ. με το θέμα του Κυπαρισσιακού) ρεβάνς από την Costa Navarino” άφησε έκπληκτους τους πάντες μέσα στην σύσκεψη, όπως μας ανέφερε ο ίδιος κ. Κατσίβελας πως έτσι ειπώθηκε (από τον Αν. Υπουργό) και μας επιβεβαίωσαν και στελέχη της δημοτικής αρχής με τα οποία επικοινωνήσαμε».
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφορά κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Costa Navarino, έγινε από τους παρευρισκόμενους δημάρχους και τοπικούς φορείς και όχι από τον Αν. Υπουργό, ο οποίος μάλιστα στην αναφορά τους σχολίασε ότι το Costa Navarino σε καμία περίπτωση δεν προσομοιάζει με την περιοχή της Κυπαρισσίας.
Το Προεδρικό Διάταγμα για τον κόλπο της Κυπαρισσίας θα είναι εφαλτήριο ανάπτυξης για την περιοχή και το Υπουργείο έχει ανοίξει έναν ουσιαστικό διάλογο ώστε να μετατραπεί η περιοχή σε κόσμημα και πόλο έλξης, πάντα με απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Επειδή το αναληθές ως άνω δημοσίευμα δυσφημεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρακαλούμε όπως αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια.
Το Γραφείο Τύπου»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ
Το κλίμα πάντως δείχνει να είναι συγκρουσιακό, καθώς ανταπαντώντας ο Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας κι αφού τόνισε ότι έχει εντολή προάσπισης των συμφερόντων της περιοχής του, ανέφερε ότι απολογείται μόνο στο Δ.Σ. Τριφυλίας, ενώ είπε ότι «όλοι έχουμε μια ιστορία». «Είμαι από ανθρώπους που δεν χρησιμοποιώ πράγματα που δεν είναι αλήθεια» τόνισε ο κ. Κατσίβελας και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς δέχθηκα ένα τηλέφωνο που δεν θα ήθελα να δεχθώ. Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Δεν έπρεπε να υφίσταμαι καμία απειλή».
ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Για εμμονικές δήθεν οικολογικές απόψεις που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας έκανε αναφορά από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου. Όπως τόνισε μετα τα προβλήματα που δημιούργησε  στη διαχείριση των απορριμμάτων, επιμένει στο Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο έχοντας απέναντί του όλους τους θεσμικούς φορείς των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής  Ελλάδας.
Από την Εφημερίδα ΦΩΝΗ και Δελτία τύπου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη