google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ANETA ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο Α.Ο.Κ. ΜΕ 3-0 ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ

ANETA ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο Α.Ο.Κ. ΜΕ 3-0 ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Κυπαρισσίας που νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Αρφαρών με την διαφορά όμως να μένει στους 6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Τσικλητήρα Πύλου. Πάντως, ο ΑΟΚ όσο νικά ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης ενώ μην ξεχνάμε ότι την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Πύλο.Στο 3′ σουτ του Παπαγεωργίου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 4′ ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αργυρόπουλος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.Στο 14΄ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια να περνά άουτ.
Στο 20′ ο Μοντεσάντος, μετά από μπαλιά του Δημητρουλόπουλου έκανε το σουτ άλλα έδιωξε εντυπωσιακά ο Κατσαρέας.Στο 24′ σουτ φοβερό του Ανδρουτσή απέκρουσε ο Κατσαρέας με την μπάλα στην συνέχεια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.Στο 61′ ο Αργυρόπουλος έκανε την σέντρα, ο Παπαγεωργίου έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Γεωργιόπουλο που με προβολή έκανε το 2-0.Στο 84′ καταπληκτικό γκολ από τον Παπαγεωργίου από τα 30 μετρά στα δίχτυα του Κατσαρέα για το τελικό 3-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Ζαρακοβίτη και Παναγιωτόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Γαργαρώνης, Φράγκος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος (72′ Mιτρόφ), Μοντεσάντος (56′ Κόλλιας), Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος (80′ Κωνσταντόπουλος), Ντιόπ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Στ. Φέστας (75′ Στρατής), Χαραλαμπόπουλος, Γιαννακούντζος, Καπόγλης, Καρατζούλιας, Τσιλίκος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Λυμπιώτης (80′ Ισούφι).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη