google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα παρά την βροχή, εορτάστηκε και φέτος στα Φιλιατρά ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, μέρα τιμής και μνήμης για τους ήρωες της επανάστασης του ’21 και την απελευθέρωση της χώρας μας.
p2Από εχθές σημαιοστολίστηκε η πόλη, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών και η Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο χώρο του Ηρώου στην Κεντρική Πλατεία.
p8Το Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε λόγω καιρού στον Ιερό Ναό ο εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, κ. Λεωνίδας Σταματόπουλος, ενώ ακολούθησε η μαθητική παρέλαση με την συμμετοχή όλων των σχολείων της πόλης και την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων.
p6Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και Φορέων.
p5 Οι Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν μετά την παρέλαση, αναβλήθηκαν για τις 5 το απόγευμα, μαζί με του Λυκείου και των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «ΠΥΡΣΟΣ».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη