google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Ο Δήμος Τριφυλίας προέβη χθες σε διανομή πορτοκαλιών σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίου και λυκείου του Δήμου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο προγράμματος των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Αργολίδος, ο Δήμος Τριφυλίας παρέλαβε 49 τόνους πορτοκάλια τα οποία διανεμήθηκαν σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, από τους Παιδικούς Σταθμούς μέχρι τα Λύκεια, καθώς επίσης και στους συμμετέχοντες στο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (ΤΕΒΑ) και κατέχοντες Κάρτα Αλληλεγγύης.Επιπλέον μοιράστηκαν μωρομάντηλα και βρεφικές πάνες.
Η ενέργεια αυτή είναι συμπληρωματική με τις υπάρχουσες κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος, με κυρίαρχο στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών των πλέον ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που έχουν την ανάγκη και τη στήριξη όλων μας. Στη διαδικασία της διανομής συνέλαβαν καθοριστικά τόσο το εργατικό προσωπικό, όσο και οι εθελοντές του Δήμου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη