google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ

ΣΠΟΡ- ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ


ΣΕ ζεστό αθλητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Καραχάλιου στην παραλία Καλονερού, η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Παντριφυλιακού ομίλου Καλουνερού παρουσία ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και αιρετών εκπροσώπων μαζί με φιλάθλους της τοπικής ομάδας, η οποία ήδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β τοπικής κατηγορίας. Την αγιοβασιλοπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του τοπικού ιερού ναού, με τον Αντιπρόεδρο κ. Φώτη Γαλάνη αναπληρώνοντας τον Πρόεδρο ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους. Ο Αντιπρόεδρος παρουσία των μελών του Δ.Σ., τον Γενικό γραμματέα, τον ταμία και τα μέλη με τον γενικό αρχηγό, μίλησε για μια συλλογική κατάκτηση της κορυφής στην Β τοπική κατηγορία, επαινώντας την σκληρή δουλειά που έχει υλοποιήσει ο Προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος όπως και οι ποδοσφαιριστές μιλώντας για ευγενή άμιλλα στο πρωτάθλημα εκφράζοντας την σιγουριά ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
 Ευχές στους παραευρισκόμενους έδωσαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Σπύρος Χρονόπουλος όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Αυλώνος κ. Γιώργος Τσακανίκας τονίζοντας την ενεργή στήριξη του Δήμου στις αθλητικές δραστηριότητες καθώς ο ΠΑΟ Καλουνερού έχει μια πορεία περισσότερο από 28 χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ευρύτερη περιοχή. Ο Προπονητής κ. Μητρόπουλος ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα ενώ τυχερός της βραδιάς με το φλουρί που αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό ήταν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λαχανάς, ο οποίος είναι παράλληλα ο άτυχος των επόμενων αγωνιστικών καθώς τραυματίστηκε σε πρόσφατη προπόνηση αλλά παραμένει το γούρι της ομάδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη