google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ 4 ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ 4 ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO


ΠΟΔΑΡΙΚΟ έκανε και ο ΑΟΚυπαρισσίας που σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο κατάφερε να επιβληθεί επι του Διαβολιτσίου καταγράφοντας στο καλεντάρι της βαθμολογίας ένα ακόμα τρίποντο με το 4-0.
Η αγωνιστική υπεροχή των γηπεδούχων με μεγάλη δύναμη κρούσης ήταν έκδηλη στο γήπεδο τησ ιστορικής πόλης καθώς από το 7ο μόλις λεπτό ο ΑΟΚ είχε το πάνω χέρι καθώς ο Παπαγεωργίου σκόραρε χωρίς πρόβλημα μετά από έξυπνη ενέργεια με το 1-0. Θεαματική ήταν η φάση που ακολούθησε στο 50ο λεπτό καθώς οι γηπεδούχοι στη μικρή περιοχή όταν η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Αργυρόπουλου σούταρε κοντά στη γραμμή, η μπάλα γύρισε, αλλά στην επανάληψη ο ΠΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟΣ έστειλε τελικά την μπάλα στα δίχτυα με το 2-0. Στην επανάληψη μετά από νέες ευκαιρίες κοντά στο 72ο λεπτό ο Γεωργιόπουλος που είχε μπει στο μεταξύ ως αλλαγή κατάφερε να επιβληθεί με το 3-0. Αυτό δεν ήταν το τέλος όμως, καθώς στην εκπνοή του αγώνα κοντά στο 90' ο Καμποσιώρης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με το οποίο έληξε ο αγώνας.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος Π., Φράγκος, Γσργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης, Αργυρόπουλος, Παναγόπουλους, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Δημητρίου, Παπαλέξης, Γερμανής, Κουτίβας, Μαρής Γ., Κωστόπουλος, Παπαγεωργίυο Γ., Βουρνάς, Μπεγέτης, Παλιάς Α.
Ο Προπονητής αξιοποίησε στο ρόστερ τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα από την Κεφαλλονιά. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη