google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ε. Ανδρινόπουλος στην τοποθέτησή του είπε πως δεν υπάρχει κανένας πολίτης στην Τριφυλία που να θέλει να κλείσουν τα αστυνομικά τμήματα, πόσο μάλλον όταν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή μας. Αναφέρθηκε στους παράγοντες που καθιστούν την Τριφυλία μια ιδιάζουσα περίπτωση, με ένα οδικό δίκτυο 250 χιλιομέτρων με άσφαλτο, με πολλούς αλλοδαπούς, διερωτώμενος αν η μελέτη αυτή έχει λάβει υπόψιν της αυτά τα σημαντικά στοιχεία, ενώ τόνισε πως όχι να κλείσουν πρέπει, αλλά και να επανδρωθούν, ενώ θα πρέπει να υπάρξει ισχυρή αντίδραση. Ζήτησε ο Δήμαρχος μαζί τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους βουλευτές του νομού, αφού υπάρξει μια ομόφωνη απόφαση, να συναντήσουν τον υπουργό προκειμένου να του εκθέσουν τις απόψεις τους.
Με τη σειρά του, ο επικεφαλής της Ρ.Α.ΚΙ., Νώντας Βουδούρης, επισήμανε και αυτός με τη σειρά του ότι είναι αναγκαία η μετάβαση τους στο υπουργείο προκειμένου να συζητήσουν με τον υπουργό. Όπως είπε, ανεξάρτητα από το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να υπάρξει μια ομάδα που θα κατευθύνει τις δράσεις. Μάλιστα θέλοντας να τονίσει το ζήτημα της αστυνόμευσης είπες πως όταν σε ένα τμήμα αν δεν υπάρχουν τρεις βάρδιες με δύο άτομα σε ένα περιπολικό τότε στην ουσία το τμήμα είναι «ανενεργό» αφού η ασφάλεια παρέχεται από αυτόν που βρίσκεται «έξω» και όχι από αυτόν που βρίσκεται εντός. Συμφώνησε και αυτός ότι δεν μπορεί ένα τμήμα να καλύψει όλη την Τριφυλία.
Ο Σαράντος Κουκούμης επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας είπε χαρακτηριστικά πως, ενώ το υπουργείο στέλνει «στρατιές αστυνομικών» για να διαφυλάξει τα συμφέροντα των ΠΑΕ και των Α.Ε. … για να στελεχώσουν τα αστυνομικά τμήματα που έχουν ανάγκη οι πολίτες δεν έχουν χρήματα. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει την σωστή νοοτροπία ζητώντας από τους πολίτες της Τριφυλίας να βγουν στους δρόμους.
Με πηγές από το kyparissianews.com και το garglianoionline

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη