google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Δείτε την αποδοχή των δελφίνων στη ΝΔ από τον κόσμο και τα μέλη του κόμματος.

Ορισμένες άκρως διαφωτιστικές μυστικές –που δεν είναι πλέον μυστικές- εσωκομματικές δημοσκοπήσεις που είχαν το προηγούμενο διάστημα στη διάθεσή τους στη Ρηγίλλης για την αποδοχή από τον κόσμο και από το κόμμα των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ αποκαλύπτει ο "Βηματοδότης".
Οι εν λόγω δημοσκοπήσεις διεξήχθησαν αμέσως μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Μεϊμαράκη.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι τώρα που «άνοιξε» το εσωκομματικό βγήκαν από τα συρτάρια οι μυστικές μετρήσεις για τη δημοτικότητα των... δελφίνων τις οποίες «Ως τώρα τις κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό και το κλειδί το είχε μόνο ο πρόεδρος του κόμματος».
Τι λένε όμως αυτές οι δημοσκοπήσεις; ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει θετική αποδοχή 22% στην κοινωνία και 28% στο κόμμα. Και με μια πρώτη ανάγνωση κάποιος θα έλεγε ότι είναι μικρή η αποδοχή που έχει ο νυν πρόεδρος του κόμματος. Ωστόσο αν κοιτάξει παρακάτω και δει τις αποδοχές των υπολοίπων θα διαπιστώσει ότι μόνο μικρή δεν είναι.
Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης έχει 3% αποδοχή στην κοινωνία και 4,5% αποδοχή στο κόμμα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει 5,5% αποδοχή στην κοινωνία και 9,5% στο κόμμα. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει 13% αποδοχή στην κοινωνία και 18% στο κόμμα. Μετά έρχονται ο Ν. Δένδιας με 10% στην κοινωνία και 10,8% στο κόμμα, η Ολγα Κεφαλογιάννη με 6,5% στην κοινωνία και 8,5% στο κόμμα και ο Π. Τατούλης με αποδοχή 1,7%.
Τώρα βέβαια όλοι περιμένουν τον κ. Μεϊμαράκη την Πέμπτη που θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες να πάρει θέση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη