google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΥΘΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ...".ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ"

ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΥΘΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ...".ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ"

ΑΧ πως σε καταντήσσαν πατρίδα σερβιτόρα μονολογεί σε ένα του στίχο το περίφημο τραγούδι του Καζαντζίδημ με Βαρδή, Βιτάλη και άλλους καλλιτέχνες. Επειδή τα τραγούδια του λαού μας λένε πάντα την αλήθεια το ίδιο παράπονο μας αφορά και για την μυθική πόλη του Ομήρου.
Πως την κατάντησε η Δημοτική αρχή με το κύρος και την αξιοπρέπειά της. Με τους επισκέπτες να αντικρίζουν στον ιστορικό σταθμό του ΟΣΕ την κοτσονάτη Αλβανική πινακίδα που δεν θυμίζει ότι βρίσκεσαι δυστυχώς σε Ευρωπαική χώρα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρόσφατα διαβάζαμε στο φιλικό filiatanews ότι την ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων στα Φιλιατρά παρέλασε το τουρκικό φολκλορικό συγκρότημα λόγω της εκδήλωσης που όλοι ήθελαν να βγάλουν παχιά λόγια...Η σημειολογία δεν είναι τυχαία.
Φίλοι του filiatranews δεν ήταν μόνο αυτό. Δείτε και την φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα. Έξω ακριβώς μπροστά από τις προτομές των Φραντζή και των ηρώων του 1821, έβγαλαν φωτογραφίες το συγκρότημα της Τουρκίας που φιλοξενήθηκε από τον ΜΕΣΚ μαζί με τον Δήμαρχο Τριφυλίας που χαμογελάει, ενώ πάνω στη τουρκική σημαία κυματίζει η ελληνική και εκείνη του Δικέφαλου αετού. Στο Μητροπολιτικό ναό εκείνη την ώα διεξαγόταν βάπτιση... Η σημειολογία γνωστή αλλά τώρα ξέρουμε ότι δεν κάνουμε εθνικιστικές κορώνες. Απλώς φίλοι μας βαρεθήκαμε τις εκλογές και τους πολιτικούς.......Άντε και σε ανώτερα. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...γιατί όχι;
ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη