google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΜΑΧΗ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ ΜΕ 2-1 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

ΣΠΟΡ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΜΑΧΗ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ ΜΕ 2-1 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ


ΑΓΩΝΑΣ για γερά νεύρα με ένταση στο γήπεδο της Κυπαρισσίας για το πρωτάθλημα όπου οι γηπεδούχοι δίκαια πήραν την νίκη με 2-1 στην εκπνοή του αγώνα. Σε ότι αφορά την αγωνιστική ημέρα στο 5ο λεπτό περίπου σημειώθηκε φάουλ πάνω στο ΚΟΛΛΙΑ. Φάση κόρνερ από Μιλοσεσκι και γκολ από Φώτη ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ στο 11' λεπτό κάνοντας το πρώτο σκορ με το 1-0 .Ο Ζακας απο Ανδρούσα τραυματίας μετά από προσωπική μάχη αλλά χωρίς να αλλάξει κάτι στην αγωνιστική διάθεση. 
Φάση για γκολ σημειώθηκε στο 21'. Φάση για τέρμα σουτ απο μιλοσεσκι λίγο αργότερα. Ορμά ο ΚΟΛΛΙΑΣ. Όμως μετά από αμφίβολη φάση και αιφνιδιασμό σημειώθηκε το  1-1 απο μαραγκουλια κάτω από τα δίχτυα του Αντωνόπουλου. Επιθετικό φάουλ στο 27'για Ανδρουαα. Ο ΚΟΛΛΙΑΣ όμως μετά από σουτ καθάρισε για τους γηπεδούχους με το  2-1 στο 28'. Στο 35' σημειώθηκε φάουλ μετά από επιθετική ενέργεια πάνω ΚΟΛΛΙΑ. Πράσινη τέρμα. Καλή ενέργεια απο ΑΟΚ Γεωργιόπουλο στην συνέχεια.  
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Εμπλοκή σημειώθηκε στο 48 σε πλάγια θέση της μπάλας. Ένταση προκλήθηκε μετά απο σπρώξιμο του ΓΚΟΥΝΗ στο γήπεδο όπου λίγο έλειψαν να έρθουν στα χέρια παίκτες των αντίπαλων ομάδων αλλά το κλίμα αποφορτίστηκε. Η πρώτη αλλαγή σημειώθηκε στο 62' για Ανδρουσα με Βοσνακη βγήκε ο Μαραγκουλιας. Αλλαγή για ΑΟΚ στο 64' βγήκε ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και μπήκε ο Καμποσιωρης. Καλή ευκαιρία για ΑΟΚ στο 72'. Βγήκε ο ΚΟΛΛΙΑΣ μπήκε για ΑΟΚ ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  και για Ανδρουςα ο Καλλας. Για ΑνδρουΣα βγήκε πατσιωτης μπήκε ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ στο 88'. Τέλος για ΑΟΚ μπήκε ο Ζαφειρης. Οι ομάδες ήθελαν την νίκη αλλά ο ΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή στην έδρα του.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος Δ., Γιαννόπουλος Παν., Ανδρουτσής Στέφ., Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος. Αργυρόπουλος, Κόλλιας Νικ., Παπαγόπουλος Φ., Παπαγεωργίου, Μιλοσέσκι..
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Kατσίποδας, Κρεμμύδας, Γκούνης, Ζάκας, Μπαλόπουλος, Βλαχόπουλος, Πατσιώτης, Ηλιόπουλος. Μουλαβασίλης, Μαραγκούλιας, Φάραντος. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη