google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ: ΓΚΕΛΑ Α.Ο.Κ ΜΕ 1-1 ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΣΠΟΡ: ΓΚΕΛΑ Α.Ο.Κ ΜΕ 1-1 ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Από έναν βαθμό πήραν Τέλος Άγρας και ΑΟΚ Κυπαρισσίας καθώς ήρθαν ισόπαλοι στο γήπεδο των Γαργαλιάνων χθες το απόγευμα με σκορ 1-1.
Το φίλμ του αγώνα:
Στο 8′ ο Ντινιωτάκης με εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά σέντραρε για τον αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι Νικολόπουλο που σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση.
Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 17′ με κεφαλιά του Αργυρόπουλου ύστερα από όμορφη σέντρα του Μιλοσέσκι.
Στο 37′ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε ένα φάουλ άλλα έδιωξε ο Σταθάς σε κόρνερ.
Στο 44′ η Κυπαρισσία έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Οι Μπούρδος και Σταθάς δεν συνεννοήθηκαν καλά,η μπάλα έφθασε στον Παναγόπουλο που έκανε το συρτό σουτ όμως ο Σταθάς έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 57′ κεφαλιά – πάσα του Μιλοσέσκι στον Παναγόπουλο και αυτός με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 69′ όταν ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί του Άγρα δεν απομάκρυναν καλά την μπάλα η οποία έφθασε στον Παπαγεωργίου που έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Και φτάνουμε έτσι στο 93′  όταν ο Ντινιωτάκης έβγαλε την σέντρα και ο Παγώνης με πλάσε μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Διαιτητικό τρίο: Νικολόπουλος, Γεωργαντάς, Γιαννέτσος
Τέλλος Αγρας (Λακριντής): Σταθάς, Μπούρδος, Φιλάι, Ανδρώνης, Σταματελόπουλος, Γεωργόπουλος, Μερκούρη, Σικαλιάς, Παγώνης, Ντινιωτάκης, Νικολόπουλος (82′ Καμπύλης).
Κυπαρισσία (Φρούσος): Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας (78′ Καμποσιώρης), Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος (58′ Παπαγεωργίου), Μιλοσέσκι (89′ Ζαφείρης).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη