google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
– Η παράσταση «Πριν το χάραμα» των Παραθανασίου – Ρέππα, στην Καλαμάτα σήμερα στις 9 μ.μ. στο Κάστρο.
– 14η Γιορτή Σύκου απόψε στις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Συκικής στον Πολύλοφο και διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής με βάση το σύκο. Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυλόφου «Ο Αγιος Δημήτριος».
– Ομιλία με θέμα «Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο επίκεντρο της βιώσιμης ανάπτυξης» σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης.
– Παράσταση από το Θέατρο Τεχνόραση «Μαγικός κόσμος παραμυθούπολης» σήμερα στην Κυπαρισσία στο Λιμενοβραχίονα στις 9 μ.μ.
– Στα Φιλιατρά στο Πάρκο Βλαχερνας στις 9 μ.μ. σύγχρονος χορός από την ομάδα Αντώνη Λιβερόπουλου (χορός) και Χριστόφορου Τριανταφυλλόπουλου (μουσική) από τον Ομιλο Δράσης και Πολιτισμού Φιλιατρών.
– Πάρτι νεολαίας σήμερα στο σχολείο του χωριού στις 10.30 μ.μ. στο Μαυρομάτι.
– «Αχαρνής» αύριο Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Αυγούστου στην Καλαμάτα, στο Κάστρο στις 9 μ.μ.
– Μουσική βραδιά (έντεχνο και ρεμπέτικο) με την ορχήστρα του Παναγιώτη Σταθέα και είσοδο ελεύθερη αύριο Τετάρτη στις 9.15 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου «Σταθία Κωνσταντακοπούλου».
– Μουσική γιορτή με τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορυφασίου αύριο στις 7.30 μ.μ. στο προαύλιο του ναού Αγ. Χαραλάμπους στο Κορυφάσιο.
– Διεθνές Θερινό Φεστιβάλ Μουσικής στον Πύργο της Μάνης στο «Mani – Sonnenlink» στις 9 μ.μ. Την Παρασκευή ρεσιτάλ για πιάνο και βιολί με έργα D. Scarlatti, M. Ravel, S. Prokofieff, F. Schubert, J. Brahms, με τους Aris Alexander, Blettenberg (πιάνο) και Ursula Kortschank 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη