google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΚΏΣΤΑ ΚΌΛΛΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΚΏΣΤΑ ΚΌΛΛΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Βασίλης Κολοβός, Ματίνα Μιχαλακοπούλου και εμείς …γοητευμένοι και από την αποκάλυψη της λογοτεχνικής αρτιότητας του Αντώνη Γιαννόπουλου, αλλά και από τον …εξαιρετικό τρόπο της παρουσίασης του έργου του. Ο Κώστας Κόλιας ξέφυγε από τους τετριμμένους τρόπους παρουσίασης λογοτεχνών, διανθίζοντας τον ποιητικό του λόγο με τις απαγγελίες ποιημάτων και αποσπασμάτων από τα βιβλία του Αντώνη Γιαννόπουλου -αλήθεια που τον είχανε …κρυμμένο αυτόν τον χαρισματικό λογοτέχνη οι Φιλιατρινοί;- για τις απαγγελίες του Βασίλη Κολοβού -γαμπρού στα Φιλιατρά- μπορεί να σας μιλήσει όλη η Ελλάδα, μας γοήτευσε το ύφος του, μας γοήτευσαν όμως και οι απαγγελίες της Ματίνας μας.
 Όντως μια εξαιρετική λογοτεχνική βραδιά και ευτυχώς που το kopanakinews έχει μια αδυναμία στον λόγο και την ποίηση και την αποθανάτισε. Στο πρώτο μας βιντεάκι ο Νίκος Αντωναρόπουλος -ο ακούραστος εραστής του πολιτισμού της πόλης- δίνει το εναρκτήριο …λάκτισμα της βραδιάς και ο Κώστας Καπελούζος κάνει …φύλλο και φτερό τον τιμώμενο και τους συντελεστές της παρουσίασης και τιμά δεόντως τους παρευρισκόμενους. Στο δεύτερο και το τρίτο, αράξτε σε μια πολυθρόνα -πάρτε και τα …σχετικά, ουζάκια-τσιπουράκια και ότι τέλος πάντων τραβάει η ψυχή σας- και απολαύστε την τριάδα των παρουσιαστών. Έναν …τέταρτο, τον πρώτο στη σειρά με μια ποιητικότατη παρέμβαση -τον Κώστα Πλακονούρη- μου τον …έφαγε ένας κακός χειρισμός της κάμερας. Συγνώμη δάσκαλε και …επιφυλάσσομαι. Τέλος στο 4 βιντεάκι έχουμε έναν σύντομο χαιρετισμό του Αντώνη Γιαννόπουλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη