google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Πρόκειται για τη γνωστή  «βιλίτσα»  που βρίσκεται στη καρδιά της Κυπαρισσίας πλησίον της κεντρικής πλατείας

Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας :
 

«Κινούμαστε προσεκτικά και συντονισμένα, ώστε από τη μια να εκπληρώσουμε τους όρους της διαθήκης και από την  άλλη να διασφαλίζουμε στο μεγαλύτερο δυνατόν βαθμό το συμφέρον του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας»

«Να περιέλθει το σπίτι μου που μένω και βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και Ζαδέ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας» όριζε στην από 7/5/2010 ιδιόγραφη διαθήκη της η δωρήτρια    κα Μαρίνα Αριδά.

Πρόκειται για τη δωρεά οικοπέδου εκτάσεως 288 τ.μ με οικία ισόγειο 64,04 τ.μ, 1ου ορόφου 132,90 τ.μ και υπερώων 56,80 τ.μ,  στο  κεντρικότερο  σημείο   της πόλεως της Κυπαρισσίας  επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.
Με βάση τα ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου  Μεσσηνίας

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η αποδοχή και μεταγραφή του ακινήτου και τώρα  η αρμόδια 5μελής επιτροπή που έχει προκύψει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν Μεσσηνίας θα αναλάβει να δρομολογήσει την διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Σημειώνεται δε, ότι στην 5μελή επιτροπή εκτός από τρία υπηρεσιακά στελέχη του Νοσοκομείου  Κυπαρισσίας  συμμετέχουν  -ως  εκτελεστές της διαθήκης-  ο   αδελφός της δωρήτριας Μ. Αριδά, Λουκάς Μαραγκός, Συνταξιούχος, και ο Παναγιώτης Αγγελινάς  Φαρμακοποιός, κάτοικοι Κυπαρισσίας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν Μεσσηνίας βρίσκεται σε επαφή με τους δύο ανωτέρω εκτελεστές και όλοι μαζί συντονίζουν τις περαιτέρω ενέργειες  με την υποστήριξη και των  νομικών  Χρήστου Αρχοντή και Παναγιώτη  Τσίγγανου.
δρομολόγησε  όλες εκείνες τις ενέργειες,  σύμφωνα και με τη βούληση της θανούσης-δωρήτριας κας Μαρίνας Αριδά χας Αναστασίου Αριδά , έτσι ώστε το ακίνητο να περιέλθει στην κυριότητα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και στη συνέχεια να πωληθεί μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη