google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ME 3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο Α.Ο.Κ.

ME 3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο Α.Ο.Κ.

«Αέρα» τεσσάρων βαθμών πήρε η πρωτοπόρος της Α” τοπικής Κυπαρισσία από τον Πάμισο μετά το διπλό στη Σπερχογεία και την ισοπαλία των «πρασίνων» στην Πύλο.Η τριφυλιακή ομάδα κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της, καθώς αν κάνει το απόλυτο με Κορώνη, Μεσσηνιακό και Δώριο, τότε θα είναι πρωταθλήτρια και με ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πάμισο. Σε αυτή την περίπτωση το μεταξύ τους παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο.Για να κρίνεται ο τίτλος πρέπει αφενός ο Πάμισος να μην έχει άλλες απώλειες και αφετέρου η Κυπαρισσία να κάνει δύο γκέλες, όταν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αγνοεί την ήττα!  Στο δεύτερο γύρο μάλιστα μετρά μόνο νίκες, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ σε 19 παιχνίδια.Ακόμα όμως μένουν τέσσερις αγωνιστικές και στο ποδόσφαιρο έχουν συμβεί πολλά. Γι” αυτό και στην Κυπαρισσία δεν πανηγυρίζουν ακόμα, αλλά ούτε και στη Μεσσήνη ρίχνουν… «λευκή πετσέτα».Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πάμισος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με «14 στα 14″ και στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Κυπαρισσία. Ακόμα πέρυσι ο ΑΟΚ ήταν από την αρχή σε θέση οδηγού και έχασε τον τίτλο στο φινάλε.Θυμίζουμε ότι ο Πάμισος ακολουθεί το πρόγραμμα της Κυπαρισσίας με εξαίρεση το ματς με το Δώριο. Οι Νησιώτες θα παίξουν στο γήπεδό τους με Σπερχογεία και Μεσσηνιακό και εκτός με Κορώνη και Κυπαρισσία.
Στον αντίποδα οι πρωτοπόροι θα υποδεχτούν Ακρίτα Κορώνης και Πάμισο και θα μεταβούν σε Καλαμάτα και Δώριο για να αντιμετωπίσουν Μεσσηνιακό και Δωριέα, αντίστοιχα.
Θεωρητικά τα πιο δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη πριν το ντέρμπι είναι με Δώριο και Μεσσηνιακό. Αμφότεροι όμως οι αντίπαλοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο.  Εχουν όμως το κίνητρο να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τους πρωτοπόρους, αλλά και να σκοράρουν. Διότι η εστία του ΑΟΚ έχει να παραβιαστεί από τον Οκτώβριο. Εξίσου σημαντική όμως για κάθε ομάδα είναι και μια νίκη επί του Παμίσου, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία.
Για παράδειγμα ο κυπελλούχος Τσικλητήρας δεν κυνηγά κάτι στην Α” τοπική, αλλά τον υποχρέωσε σε ισοπαλία, ενώ πριν από λίγες αγωνιστικές ο Τέλλος Αγρας τον νίκησε.
Την προσεχή αγωνιστική πρώτη θα ριχτεί στη μάχη η Κυπαρισσία, μιας και θα παίξει το Σάββατο με τον Ακρίτα Κορώνης που είναι καθηλωμένος στην τελευταία θέση. Το θετικό για τον Αλέξη Μαντζούνη είναι ότι με εξαίρεση τους στρατευμένους Ζαφείρη και Θεοδωρακόπουλο, δεν υπάρχουν απουσίες.
Ο Πάμισος αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στη άνετη βαθμολογικά  Σπερχογεία σ” ένα ματς που ενδέχεται να παρακολουθήσει και ο πρόεδρός του. Ο κ. Αντωνόπουλος θα είναι το Σάββατο στη Μεσσήνη και θα έχει συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τα αίτια της κακής πορείας στο δεύτερο γύρο. Δεν αποκλείεται να παρθούν και αποφάσεις, μιας και το κλίμα μετά το ματς στην Πύλο είναι βαρύ.
Το πρόγραμμα των δύο μονομάχων
27η αγωνιστική
Κυπαρισσία – Ακρίτας Κορώνης
Πάμισος – Σπερχογεία
28η αγωνιστική
Μεσσηνιακός – Κυπαρισσία
Ακρίτας Κορώνης – Πάμισος
29η αγωνιστική
Δώριο – Κυπαρισσία
Πάμισος – Μεσσηνιακός
30η αγωνιστική
Κυπαρισσία – Πάμισος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη