google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΛΑΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΛΑΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Η επιμόρφωση στα σχολεία της Τριφυλίας αποτελεί πυξίδα για το μέλλον τόνισαν οι εκπαιδευτικοί κατά την διάρκεια της ημερίδας για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας καθώς η παρουσίαση έγινε από τον γυναικολόγο και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας Δημήτρη Κουτσούλη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για μια ώρα περίπου στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος».στα πλαίσια του προγράμματος υγείας που εκπονει το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, καθώς ο κ. Κουτσούλης ανέλυσε με ουσιαστικό τρόπο χωρίς επιστημονικούς όρους τους μαθητές για τα μεταδιδόμενα νοσήματα, το AIDS αλλά και το καυτό θέμα που αφορά την αντισύλληψη. Η εκτίμηση ήταν ότι οι έφηβοι στις ηλικίες αυτές δραστηριοποιούν την  σεξουαλική τους ζωή. αλλά καταγράφεται μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης στο ευρύτερο περιβάλλον. Οι εκπαιδευτικοί ωστόσο καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να δημιουργήσουν σωστούς και ενημερωμένους πολίτες στην κοινωνία που μαστίζεται σήμερα και από τ καυτό θέμα της οικονομικής κρίσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη