google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών εορτάζει την Εθνική μας Επέτειο με μία σημαντική μουσική εκδήλωση  στην οποία θα παρουσιαστούν ποιήματα που υμνούν το έπος του 1821, των εθνικών μας ποιητών Α. Βαλαωρίτη, Κ. Κρυστάλλη, Δ. Σολωμού, Ρ. Φεραίου και των σύγχρονων Φ. Μαυρογιώργη, Χ. Πλακονούρη, Α. Πούλου, καθώς και λυρικά ποιήματα των Κ. Βάρναλη και Γ. Κουρβετάρη μελοποιημένα από τον Αθανάσιο Ζέρβα για μεσόφωνο και πιάνο.


Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο  «Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού  αφιερωμένη στην επέτειο της 25ης Μαρτίου» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στις 8:00 μμ στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο.


Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η  διακεκριμένη μεσόφωνος Ιωάννα-Βασιλική Κοράκη. Στο πιάνο θα συνοδέψει η βιρτουόζος πιανίστα Ελένη Νικολαΐδη και ο  Αθανάσιος  Ζέρβας στο φλάουτο κλαρινέτο.

Η εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στο Ωδείο Αθηνών ενώ μέρος των τραγουδιών  θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της επετειακής εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 23/3/2015

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη