google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-3. Το παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα. Θλίβερα επεισόδια στο ματς

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-3. Το παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα. Θλίβερα επεισόδια στο ματς

Μια ήττα που μπορεί να χαρσκτηριστεί ως καταδικαστική γνώρισε η Εράνη Φιλιατρών που έχασε στην έδρα της με 3-2 από τον Τσικλητήρα Πύλου.Ο αγώνας όμως περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και διαδραματίστηκαν σκηνές άπειρου κάλλους στα Φιλιατρά με την παρουσία αστυνομικής δύναμης.Να ποάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Στην ανάπαυλα του ματς και ενώ το σκορ ήταν 0-1 για την Πύλο υπήρξαν έντονες λογομαχίες μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων. Στο γήπεδο ήρθε αμέσως αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα.Στο 83′ ο κ. Νίκας διέκοψε προσωρινά το ματς καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου 2-3 φίλαθλοι αλλά με την επέμβαση του παρατηρητή της αναμέτρησης και των πιο ψύχραιμων απομακρύνθηκαν.
Με το σφύριγμα της λήξης τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με όλους να γίνονται ένα κουβάρι και δυστυχώς για μια ακόμη φορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
Στα του αγώνα, η Εράνη μετά από αυτή την ήττα έπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να πέσει στην παρακάτω κατηγορία.
Στο 44′ ο Νάτσης έδωσε το προβάδισμα για την Πύλο κάνοντας το 0-1 και πήγε με υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια(0-1).
Στο 56′ ο Μπεγλεκτζής με πέναλτι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του ενώ στο 65′ ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 78′ ο Διακουμής με κεφαλιά – ψαράκι όμως ισοφάρισε για τον Τσικλητήρα σε 2-2 και στο 89′ ο Νάτσης και πάλι έκανε το τελικό 2-3.
Στο 80′ ο Μιχαλακόπουλος αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο σε κρίσιμο σημείο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Λάμια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη