google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φ. Παναγόπουλος «Κανείς δεν μας έχει χαρίσει την 1η θέση. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Φ. Παναγόπουλος «Κανείς δεν μας έχει χαρίσει την 1η θέση. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Κυπαρισσία την προηγούμενη αγωνιστική μιας και επικράτησε εύκολα με 6-0 της Κορώνης. Έτσι, σε συνδυασμό με την νέα απώλεια βαθμών του Παμίσου αύξησε την διαφορά στους 6 βαθμούς και πλέον θέλει μια νίκη και μία ισοπαλία στους τελευταίους 3 αγώνες για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της 1ης θέσης. Ο Φ. Παναγόπουλος, που ανέβηκε στην η θέση των πίνακα των σκόρερ της Α” Τοπικής μιας και πέτυχε χατ – τρικ στον αγώνα με τον Ακρίτα, μίλησ λέγοντας μας τα εξής: «Μπήκαμε από την αρχή σοβαρά και καθαρίσαμε το παιχνίδι νωρίς.
Τώρα, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Επίσης, δεν μας έχει χαρίσει κανείς τίποτα. Δεν σου χαρίζει κανείς τις 20 αγωνιστικές χωρίς να δεχτεί γκολ, τον σερί νικών σε όλο τον δεύτερο γύρο και τα 3 γκολ παθητικό στην άμυνα. Το κερδίζεις μόνος σου. Δεν θέλουμε να μας αμφισβητούν. Τέλος, όσον αφορά τον επόμενο αγώνα που είναι εκτός έδρας με τον Μεσσηνιακό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κρίσιμο και καθοριστικό. Στόχος είναι η νίκη όπως σε κάθε αγώνα». Σε ερώτηση μας για την πρώτη θέση που έχει πλέον στον πίνακα των σκόρερ της Α” Τοπικής ο έμπειρος παίκτης κράτησε χαμηλούς τόνους και μας είπε: «Είναι έργο όλης της ομάδας. Απλώς τυγχάνει να είμαι εγώ σε αυτή την θέση. Το αποτέλεσμα είναι ομαδικό αλλά θα είμαι χαρούμενος αν βγω»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη