google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Την… έκανε πάλι ο Οδυσσέας Βουδούρης

Την… έκανε πάλι ο Οδυσσέας Βουδούρης

Την παραίτησή τους από περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου υπέβαλλαν ο επικεφαλής της μείζονα αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο, Οδυσσέας Βουδούρης και τρεις ακόμη σύμβουλοι της παράταξής του «Πελοπόννησος Πρώτα» που έχουν εκλεγεί βουλευτές σε Μεσσηνία και Κορινθία.
Πρόκειται για την Γιώτα Κοζομπόλη από τη Μεσσηνία και τους Φάνη Κουρεμπέ και Γεώργιο Ψυχογιό από την Κορινθία.

 
Τις κενωθείσες θέσεις στο περιφερειακό συμβούλιο θα κληθούν να ορκιστούν και να αναλάβουν καθήκοντα τις επόμενες ημέρες οι επιλαχόντες σύμβουλοι, Καρλαύτη Στέλλα και Βουδούρη Ντίνα από το ψηφοδέλτιο της  «Πελοπόννησος Πρώτα» στη Μεσσηνία – δεδομένου ότι η έδρα του κ. Βουδούρη στο περιφερειακό συμβούλιο ήταν από την Μεσσηνία – καθώς και ο Περικλής Μενούνος και η Πιέρρου Μαρίνα από το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
 Η ανακοίνωση παραίτησης των περιφερειακών συμβούλων επισημαίνει, «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Πελοπόννησο. Οι νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στη χώρα μας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τις ιστορικές αλλαγές στην πορεία της χώρας μας, οδηγούν στην αναδιοργάνωση της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα με την παραίτηση ορισμένων περιφερειακών συμβούλων από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ανανέωση της Περιφερειακής μας ομάδας με νέα στελέχη. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι αισιόδοξες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας, απαιτούν την βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας. Όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας. Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας».
 
Να σημειώσουμε ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων περιφερειακών συμβούλων η παράταξη αναμένεται να συνεδριάσει για να ορίσει τον επικεφαλής της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη