google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 “Εγκαταλείφθηκε το στάδιο Φιλιατρών”

“Εγκαταλείφθηκε το στάδιο Φιλιατρών”

Το θέμα της εγκατάλειψης του σταδίου Φιλιατρών που αν και νεοκατασκευασμένο δεν χρησιμοποιήθηκε παρά ελάχιστα και σήμερα έχει μετατραπεί σε χωράφι, έθιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Ασημακόπουλος, ζητώντας όχι μόνο την αναζήτηση ευθυνών για αυτή την κατάσταση αλλά και λύσεις. 
Όπως σημείωσε στην ερώτησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, "από ένα αθλητικό κέντρο στολίδι για την πόλη και όλη την περιοχή, σήμερα έχει εικόνα εγκατάλειψης. Εχει γίνει χωράφι και μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Ενα στάδιο το οποίο είναι γεμάτο ερωτήματα και ενοχές". 
Από εκεί και πέρα ζήτησε να μάθει ποιες ενέργειες έχουν γίνει από την ολοκλήρωση του έργου και μετά. Αν έχει παραληφθεί οριστικά, αν έχουν γίνει οι συντηρήσεις και γενικά το τι έχει πράξει ο δήμος για αυτό το ζήτημα. 

Το θέμα είχε θίξει και με γραπτή του ερώτηση προς το δήμο στις 12/1 και είχε λάβει την απάντηση ότι ήδη ολοκληρώνεται σχετική μελέτη προϋπολογισμού 49,5 χιλ,. ευρώ και η δημοπράτηση του έργου θα γίνει μετά την έγκριση του προϋπολογισμού. 

Επανερχόμενος ρώτησε αν έχει δημοπρατηθεί το έργο και αν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη. 

Απαντώντας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας σημείωσε ότι το θέμα τους απασχολεί. Ομως στην πόλη υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των δρόμων που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Όπως είπε, η πόλη έχει δύο στάδια και εξυπηρετούνται οι ομάδες.
Κ. Μπ. - eleftheriaonline

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη