google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εκτός έδρας δοκιμασίες για Κυπαρισσία και Πάμισο. Ενδιαφέρον ματς σε Φιλιατρά και Πύλο

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Κυπαρισσία και Πάμισο. Ενδιαφέρον ματς σε Φιλιατρά και Πύλο

Με 4 σπουδαίες και αμφίρροπες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α” Τοπικής.Στο Ασπρόχωμα, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Κυπαρισσία. Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία και έτσι θέλει μόνο νίκη ενώ θα παραταχθεί με απουσίες μιας και θα λείψουν οι Πολίτης, Δημητρίου, Τσίρμπας ενώ δύσκολά θα αγωνιστεί και ο Φίλιος.
Η Κυπαρισσία τώρα στόχος φυσικά είναι η νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή αλλά να κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα αφού έχει να δεχτεί γκολ εδώ και 16 αγωνιστικές. Το θετικό για τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.Στο Αρφαρά, ο Αστέρας Αρφαρών θα υποδεχθεί τον Πάμισο και εδώ ισχύουν λίγο πολύ με όσα αναφέραμε στο παραπάνω αγώνα. Η ομάδα του Στάθη Βανικιώτη είναι υποχρεώμενη να ψάξει για βαθμούς όσον αφορά την παραμονή ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Καρύδης.
Από την άλλη, ο Πάμισος θέλει το διπλό για να παραμείνει στο -2 από την Κυπαρισσία στην χειρότερη περίπτωση ενώ ο τεχνικός Νίκος Γεωργακλής δεν υπολογίζει στον Φιλόπουλο που είναι φαντάρος.
Στα Φιλιατρά, η Εράνη θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις και να δουν με πιο λιγότερο άγχος την συνέχεια. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Κίτο και Γκρέτσα ενώ απών θα είναι ο Νικολόπουλος.
Ο Απόλλωνας Καλαμάτας που έχει το μυαλό του ήδη στο τελικό της Τετάρτης θα πάει στα Φιλιατρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Λογικά, από τον προπονητή κ. Γρηγορόπουλο θα προφυλαχθούν οι Πανταζής, Μπιτσάνης ενώ το παρών θα δώσει ο Κλουβάτος.
Τέλος, στην Πύλο, ο Τσικλητήρας θα υποδεχθεί τον Μεσσηνιακό και θέλει την νίκη για να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Επίσης, το θετικό για την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες.
Ο Μεσσηνιακός από την άλλη πλευρά χωρίς άγχος παραμονής πλέον θα ταξιδέψει στην Πύλο με στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την απόκτηση βαθμού ή βαθμών. Ο Έλβιο Μάννα δεν υπολογίζει στους στρατευμένους Μανωλόπουλο και Μπίζιμη.
Το πρόγραμμα μαζί με τους διαιτητές
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-2015
(24η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣΑΡΦΑΡΩΝΣάββατο28/02/1515:30ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.
2.ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΣάββατο28/02/1515:30ΝΙΚΑΣ Δ., ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
3.Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΣάββατο28/02/1515:30ΜΠΛΑΝΑΣ Γ., ΛΑΜΙΑΣ Σ., ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π.
4.ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.ΠΥΛΟΥΣάββατο28/02/1515:30ΓΚΟΥΜΑΣ Ν., ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ Σ., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Ι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη