google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Κύριοι Αποτύχαμε όλοι και θα πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη"

"Κύριοι Αποτύχαμε όλοι και θα πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη"

Ο Φιλιατρινός Σωτήρης Λυμπερόπουλος μιλάει για την τραγική κατάσταση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο
Είμαι 20 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχω νιώσει πολλά συναισθήματα μέσα στο χώρο αυτό. 
Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός γι αυτό, (όπως και τυχερός που κάποιες φορές ήταν τελείως θέμα τύχης που βγήκα αρτιμελής μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα). 
Γνώρισα πολλούς συναθλητές και προπονητές με διαφορετικές κουλτούρες και τους ευχαριστώ και περισσότερο απ όλους τον κόσμο που ερχόταν και μας στήριζε. 
Θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά. Τα γράφω για να εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη στον υπουργό κ. Κοντονής και τους αρμόδιους του αθλητισμού.
Κύριοι Αποτύχαμε όλοι και θα πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη και αμέσως μετά να κάτσουμε όλοι μαζί σ' ένα τραπέζι, αθλητές, παράγοντες, ΕΠΟ, μεγαλομέτοχοι, Υπουργός και Πρωθυπουργός και να παρθεί μια κοινή γενναία απόφαση.

Όλες οι ομάδες για ένα χρόνο εκτός Ευρώπης, όλοι οι παράγοντες της ΕΠΟ στην οργάνωση και τα οικονομικά να είναι άνθρωποι που έγραψαν την δική τους ιστορία χωρίς επιπλέον οικονομικά κίνητρα και οι ομάδες να κάνουν το ίδιο. Νομοθετικό πλαίσιο και εφαρμογή του. Όλα τα λεφτά των ποδοσφαιριστών να είναι ήδη σε τράπεζα που θα την χειρίζεται αποκλειστικά η ΕΠΟ όπως συμβαίνει στα προηγμένα ποδοσφαιρικά τουλάχιστον κράτη.


Κάθε φορά που θα πιάνεται κάποιον να εκτελεί βία να έχει ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα και 4 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.


Έλληνες διαιτητές να γίνουν αμέσως επαγγελματίες και να ορίζονται μετά 3 χρόνια σχολής και αναλόγως αθλητικής κατάστασης και κάθε τρεις μήνες επανεξέταση της πορείας τους. 


Την επιτροπή και το στήσιμο της διαιτησίας θα πρέπει να τα ελέγχουν άνθρωποι εκτός ποδοσφαίρου, φυσικά με τις απαραίτητες σπουδές και τέλος το πιο σημαντικό για τους σωτήρες μας... το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός να περάσει στην παιδεία δηλαδή μάθημα στα σχολεία. 

Έχουμε τόσους αθλητές, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους πρωταθλητές και όχι μόνο και ανθρώπους που έχουν σπουδάσει την επιστήμη του αθλητισμού, μπας και καταφέρουμε να μπουν κάποτε γερές βάσεις. 

Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινές "λύσεις" που δεν είναι τελικά λύσεις.
 

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν έθιξα μερικούς φίλους μου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη