google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α” Τοπικής έστω και για μια ημέρα βρίσκεται η Κυπαρισσία που πέρασε και από το Διαβολίτσι επικρατώντας του ΑΟΔ με 2-0.Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση της αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και ότι για 14ο σερί αγώνα δεν δέχθηκε γκολ η εστία του Ντουγέρογλου.Από την άλλη, το Διαβολίτσι στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο άλλα τα αμυντικά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα πρόδωσαν την ομάδα του Σωτήρη Δημάκη.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 11′ ο Καστριτσέας έκανε την σέντρα, ο Κωστόπουλος που ήταν από τους διακριθέντες έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Ντουγέρογλου.
Στο 24′ ο Φ. Παναγόπουλος μόνος του απέναντι από τον Μητσέα έκανε το σουτ άλλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΟΔ.
Στο 28′ και πάλι ο Φ. Παναγόπουλος από πλεονεκτικ’ή θέση έκανε το σουτ με τον Μητσέα να διώχνει σωτήρια.Στο 44′ ο Ανδρουτσής έκανε την σέντρα, ο Μητσέας έδιωξε με το ένα χέρι, η μπάλα έφθασε στον Κόλλια που είχε περάσει πριν από μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και με ξερό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Στο 56′ ο Μιτρόφ έκανε το σουτ άλλα μπλόκαρε ο Μητσέας.
Στο 65′ ο Κόλλιας έκανε την σέντρα, η μπάλα έφθασε στον Καραντζούλια που έκανε την πάσα στον Μιτρόφ και ο ίδιος με σουτ έγραψε το 0-2.
Στο 75′ ο Καπόγλης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Καστανά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη