google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΕΜΠΛΟΚΗ λόγω των εκλογών καταγράφεται στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Τριφυλία με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της ολοκληρωμένης διαχείρισης σε τοπικό επίπεδο.
Από το Δήμο Τριφυλίας αναμένουν μετά τις εκλογές την εκταμίευση κονδυλίων που αφορούν την αποκατάσταση των χωματερών από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων καθώς η δέσμευση ότι οι χωματερές στις 3 μεγάλες πόλεις της περιοχής θα σφραγίζονταν ως τέλος Δεκεμβρίου έχει υλοποιηθεί σχεδόν στο σύνολό της. Μέχρι στιγμής η απόθεση αποβλήτων διεξάγεται με αντιξοότητες σε μια μόνο χωματερή ενώ παύει με οριστική απόφαση η ρίψη αδρανών υλικών στη περιοχή Μεταλλείου στους Μύλους Κυπαρισσίας καθώς έχουν εμφανιστεί κρούσματα ανάφλεξης δεδομένου ότι μάλιστα ότι βρίσκεται εντός κατοικημένης ζώνης. Πάντως ως το τέλος της εβδομάδας τη Τριφυλία θα επισκεφθούν υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε να διατυπώσουν έκθεση για την επιλογή της τελικής θέσης προσωρινής διαχείρισης σκουπιδιών ανάμεσα σε 6 τοποθεσίες με την διαδικασία να έχει καθυστερήσει σημαντικά. Ο διαγωνισμός τέλος της Περιφέρειας αν και δείχνει να προχωρά ουδείς γνωρίσει τι θα συμβεί μετά τις εκλογές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη