google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί, σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 , στα γραφεία του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
 Θέμα 1ον Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ.
 Θέμα 2ον Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
 Θέμα 3ον Έγκριση του τελικού κειμένου του άρθρου 5 του καταστατικού του Συλλόγου, ώστε να μπορούν όλοι οι Αυλωνίτες, που διαμένουν εντός Ελλάδος, να είναι τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, όπως αποφάσισε η προηγούμενη τακτική Γενική Συνέλευση.
 Θέμα 4ον Άλλες προτάσεις μελών – ανταλλαγή απόψεων.
 Θέμα 5ον Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. – εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας. Δικαίωμα συμμετοχής και υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το δηλώσουν εγγράφως ή τηλεφωνικώς, σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή, με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Μπορούν ακόμα να το δηλώσουν την ημέρα της Γ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 30 Νοέμβρη, χωρίς άλλη πρόσκληση, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Πιστεύοντας πως, η προσεχής, θα είναι μια Γ.Σ. καθοριστική για το μέλλον του Συλλόγου μας, σας περιμένουμε για να χαράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια νέα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη