google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επτά αγώνες σήμερα για την β” φάση του θεσμού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επτά αγώνες σήμερα για την β” φάση του θεσμού

Ανοίγει σήμερα με 7 αγώνες η β” φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας με πολλές και ενδιαφέροντες μάχες όπου οι ομάδες της Α” Τοπικής είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Παρακάτω τα τελευταία νέα των ομάδων πριν τις σημερινές αναμετρήσεις αλλά και το πρόγραμμα μαζί με τους διαιτητές:
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ:
Να καθαρίσει την υποθεση – πρόκριση από τον πρώτο αγώνα θέλει σήμερα το Ασπρόχωμα που υποδέχεται την Ακαδημία Παμίσου. Ο Πέτρος Χιώτης, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Δημητρίου και Α. Ηλιόπουλο αλλά και τον Φίλιο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αντίθετα, η Ακαδημία Παμίσου θα προσπαθήσει για μια καλή εμφάνιση απέναντι στο Ασπρόχωμα.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ:
Με πάρα πολλές απουσίες θα υποδεχθεί σήμερα η Σπερχογεία, τον Παπαφλέσσα Άμφειας που θέλει όμως την πρόκριση. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δεν υπολογίζει τους Βασιλόπουλο, Ασημακόπουλο, Ζουμπόπουλο και Μουλαβασίλη που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα, τον Σωτηράκο που είναι τιμωρημένος από πέρυσι και τον Κουρέα που είναι τραυματίας.
Από την άλλη, η Άμφεια έχει δύσκολο έργο απέναντι στους «Ταύρους» αλλά χωρίς άγχος η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
Φαβορί απέναντι από τον Νέο Άρι είναι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στην σημερινή αναμέτρηση και αυτό θέλει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός Γιώργος Πολυμενέας δεν υπολογίζει στον Σταυρόπουλο που δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του.
Από την άλλη, ο Νέος Άρις θα παραταχθεί χωρίς άγχος και με στόχο το καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον τεχνικό Σταύρο Γεωργιόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Πρώτο αγώνα μιας και δεν έχει παίξει ακόμα ούτε φιλικό, μπροστά στο φίλαθλο κοινό θα δώσει σήμερα ο Άγρας που θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Καλαμάτας με στόχο μια ευρεία νίκη. Μοναδικός απών για τον κ. Παναγιώτου θα είναι ο Ανδρέου.
Από την άλλη, ο Κεραυνός Καλαμάτας ταξιδεύει στους Γαργαλιάνους με πολλά προβλήματα. Ο τεχνικός Τάσος Χαρίτος δεν θα έχει στη διάθεση του τους  Κουτσαντώνη, Λότση, Καναλουπίτη, Παναγιωτίδη, Νιάρχο, Παντελόπουλο και Γκότση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  Κότση.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο ματς θέλει ο Μεσσηνιακός που θα υποδεχθεί σήμερα, την Ομόνοια. O Έλβιο Μάνα δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Πανταζή και Τζαβαρά που δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.
Η Ομόνοια τώρα, θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να πάρει την πρόκριση. Ο τεχνικός Σωτήρης Μπουραντώνης δεν θα έχει στην διάθεση τον Δρογγίτη που είχε ένα ατυχήμα με την μηχανή ενώ θα λείψουν οι Ντέρζια και Α. Γιακουμής.
ΔΩΡΙΟ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Να πάρει την νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να έχει το πάνω χέρι θέλει σήμερα το Δώριο κόντρα στον Μιλτιάδη. Ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Βασιλόπουλο και τον Αντωνίου που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο Μιλτιάδης τώρα, που έχει αποκτήσει πολλούς έμπειρους παίκτες θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο παίκτης – προπονητής Κώστας Στυλιανόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Α. Στασινόπουλο που θα χάσει όλη την χρονιά αλλά και τον Δημόπουλο (τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα) από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας μιας και δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο έμπειρος Κώστας Δεσποτόπουλος που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
Nα επαναλάβει την περσινή καλή πορεία στο Κύπελλο θέλει το Διαβολίτσι με πρώτο εμπόδιο τον Παπαφλέσσα Χώρας. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Δασκαλάκης και ο τραυματίας Μαυροειδάκος.
Από την άλλη, η Χώρα θα προσπαθήσει για μια καλή εμφάνιση. Ο Φασουλής, δεν υπολογίζει στον Α. Τσέρτο και στον Γ. Καγιά που είναι τιμωρημένος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη