google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΑΡΙΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΙΩΤΙΣΣΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΑΡΙΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΙΩΤΙΣΣΑ

Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα και καταγγέλλουν την Δημοτική αρχή, για πλήρη αδιαφορία και εγκατάλειψη της πιο όμορφης, σε παραλίες και φυσικό περιβάλλον, τουριστικής περιοχής της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΚΑΡΤΕΛΑ-ΣΑΝΙ (περιοχή Natura).
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ
Τονίζουν, ότι κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο χειρότερη η κατάσταση και ότι οι αρμόδιοι, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και άλλοι, αν και έχουν ενοχληθεί πλειστάκις, τους αγνοούν. Απαξιούν να απαντήσουν και να λύσουν έστω, τα πιο απλά καθημερινά προβλήματά τους. Ευθύνες καταλογίζουν σε πάρα πολλούς από τους αξιωματούχους του ΔΗΜΟΥ, ακόμα και στο προσωπικό του Δήμου.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι χάριν της αλήθειας να επισημάνουμε ότι όλοι τους μας δήλωσαν: "ότι ο μόνος, ο οποίος για να μην τον αδικούμε, από το Δήμο που δείχνει πραγματικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους είναι ο κ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΌΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος, αν και δεν έχει αρμοδιότητα και θέση ευθύνης, με δικά του προσωπικά έξοδα και προσωπική εργασία 4 χρόνια τώρα, συντηρεί τους δρόμους της περιοχής, όσοι είναι ασφαλτοστρωμένοι και είναι γεμάτοι από επικίνδυνες λακκούβες και φροντίζει όσο του είναι δυνατόν για τον Δημοτικό φωτισμό κλπ.
Ευχόμεθα η νέα Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος μας, να είναι καλορίζικοι και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα για την Τριφυλία μας. Και ασφαλώς θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα

Αρκεί από την αρχή να προσεχθούν πολύ καλά δύο βασικές αρχές: 1oν η καθημερινότητα του πολίτη να είναι σε πρώτη προτεραιότητα, 2ον η δεύτερη αρχή είναι, αυτοί που θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης Αντιδήμαρχοι και λοιπά, για να υπηρετήσουν τον πολίτη και το κοινό συμφέρον θα πρέπει να είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς, εργατικοί και να προτάσσουν το κοινό συμφέρον και όχι το προσωπικό συμφέρον τους ή τα συμφέροντα εσωτερικών μηχανισμών ή κάποιας μικρής ομάδας. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη