google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Kαθυστερεί η βελτίωση της στροφής Αρκουδέα στο Κοπανάκι

Kαθυστερεί η βελτίωση της στροφής Αρκουδέα στο Κοπανάκι

Στην πληρωμή του αναδόχου που δεν έχει ακόμα εγκριθεί, έχει καθυστερήσει η ολοκλήρωση της βελτίωσης της επικίνδυνης στροφής Αρκουδέα, στο δρόμο Τσακώνα - Καλό Νερό.
Ο εργολάβος έχει υποβάλει εδώ και καιρό λογαριασμό για να πληρωθεί, για εργασίες που έχει εκτελέσει, αλλά η έγκριση έχει καθυστερήσει. Αποτέλεσμα είναι να έχει σταματήσει η σημαντική παρέμβαση σε μια από τις πιο επικίνδυνες στροφές του εθνικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας.
Πάντως, εκτιμάται ότι το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο, πριν μπούμε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου που η κυκλοφορία αυξάνεται αισθητά στους δρόμους του νομού.Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την εργολαβία της συντήρησης του εθνικού δικτύου της Μεσσηνίας, που υλοποιείται από πέρυσι, με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ.
Μετά την ολοκλήρωση της παρέμβασης στου Αρκουδέα, θα γίνει απολογισμός της εργολαβίας και τα χρήματα που έχουν απομείνει -λιγότερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό- θα δοθούν για μικροβελτιώσεις στην ευθεία Ασπροχώματος - Μεσσήνης, κυρίως στην είσοδο του αεροδρομίου της 120 ΠΕΑ.
Πηγή: eleftheriaonline

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη