google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ..ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ

ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ..ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ

Το πιο κάτω έγγραφο ήρθε ακριβώς όπως θα το διαβάσετε με mail που μου έστειλε αξιότιμη Κυρία, φίλη μου και φίλη του Κopanakinews. H μορφή που είχε στα χέρια της ήταν χειρόγραφη με τον τίτλο που θα δείτε, αλλά ανυπόγραφο. Θορυβήθηκα και …αγρίεψα.  Τηλεφώνησα στον κ. Μερκούρη και του το έστειλα και εγώ με mail.  Μου απάντησε “Δημήτρη  απλά  έθεσα το ερώτημα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πως θα λυθεί το μεταφορικό των μαθητών και αυτοί αντί να δώσουν λύση -χρηματοδοτώντας ταξί- άλλαξαν την απόφαση”.   Μου είπε ότι μίλησε με τον σύλλογο, αλλά αυτός επέμενε στην δική του ερμηνεία.Ας διαβάσουμε το επίμαχο κείμενο, αλλά ας δούμε και ένα …βρώμικο φέι βολάν  που κυκλοφόρησε παραμονή των εκλογών  και ας περιμένουμε την συνέχεια. Εγώ για το έγγραφο μια ερώτηση θα κάνω μόνο. Γιατί δεν το έστειλαν στα ΜΜΕ; Εννοείτε ότι μου ήταν ανεπίτρεπτο να τα δημοσιεύσω προεκλογικά. Όπως δεν δημοσίευσα και ένα  άλλο που θα δείτε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ
Αγαπητοί γονείς,
ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κοπανακίου επιθυμεί να σας ενημερώσει για ένα φλέγον θέμα που αφορά άμεσα το μέλλον του σχολείου μας. Με την απόφαση 813/31/01/2014 της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , επρόκειτο από την νέα σχολική χρονιά ( 2014- 2015 ) να ενταχθούν στο Δημοκό σχολείο Κοπανακίου οι μαθητές από τις περιοχές του πρώην Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλώνος ( Σιδηρόκαστρο – Αυλώνα – Πλατάνια ) στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του Δημοτικού μας σχολείου και της καλύτερης εξυπηρέτησης των εν λόγω μαθητών αφού η χιλιομετρική απόσταση είναι μικρότερη από την Κυπαρισσία αλλά και η διαδρομή είναι σαφώς ασφαλέστερη. Όμως με το 3143/12/02/2014 έγγραφο του Δημοτκού Συμβούλου υπεύθυνου Παδείας κ. Μερκούρη, η παραπάνω απόφαση τροποποιήθηκε και τα παιδιά με την 2929/02/04/2014 εντάσσονται στα σχολεία της Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα τόσο την ταλαιπωρία για τα παιδιά, όσο και την περαιτέρω απαξίωση του Δημοτικού μας σχολείου. Μια παρέμβαση που τάσσεται κατάφορα κόντρα στα τοπικά συμφέροντα και ελοχεύει μελλοντικό κίνδυνο μέχρι και για το κλείσιμο και του σχολείου μας, τον τελευταίο πνεύμονα ελπίδας και ζωντάνιας στο χωριό μας. Γιατί κάποιοι τολμούν να παίξουν με το μέλλον των παιδιών μας, ένα μέλλον που για μας είναι αδιαπραγμάτευτο, θέλουμε να καταστήσουμε απολύτως ξεκάθαρο πως θα ενταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην τροποποιημένη απόφαση και θα χρησιμοποιήσουμε καθε νόμιμο δικαίωμά μας. Σας καλούμε να συστρατευθείτε μαζί μας και να υψώσετε ασπίδα προστασίας για το σχολείο και τα παιδιά μας.
Με τιμή
το Δ.Σ του Συλλόγου
DSC02723

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη