google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ- "ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ" ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!

ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ- "ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ" ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!

ΣΟΒΑΡΟ θέμα με τα καύσιμα προκύπτει για το Δήμο Τριφυλίας με ένταση για την έλλειψη που παρουσιάζεται σε αρκετά κοινοτικά διαμερίσματα. Πήγαν να βγάλουν ψεύτη μάλιστα στην συνεδρίαση του οικείου Δ.Σ. τον Πρόεδρο των Αρμενιών Κυπαρισσία Τάκη Καλογερόπουλο ο οποίος παρά το γεγονός ότι οι πρόεδροι βάζουν από την τσέπη του για το κοινοτικό φωτισμό ή τις βλάβες, καθώς διαμαρτυρήθηκε δίκαια ότι δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα για την διευθέτηση ακόμα και των απλών ζητημάτων. Ο Δήμαρχος κ Κόλλιας χτυπώντας στο τραπέζι υποστήριξε ότι "η καραμέλα με τα καύσιμα που πιπιλίζεται πρέπει να τελειώσει επιτέλους" για να προκαλέσει αντιδράσεις από παριστάμενους Προέδρους και συμβούλους. 
Προφανώς ο κ. Καλογερόπουλος δεν έβγαλε από το μυαλό του την παντελή απουσία του Δήμου καθώς δύο Αντιδήμαρχοι τον διαβεβαίωναν ότι δεν μπορεί να έρθει φορτηγό στους Αρμενιούς αφού δεν υπάρχουν επαρκή ποσά για να κινηθούν τα μηχανήματα του Δήμου! Θυμίζουμε ότι Πρόεδροι κοινοτήτων έχουν αποκαλύψει ότι μόνοι τους συντηρούν την ελάχιστη ζωή που υπάρχει στα χωριά ενώ όταν έχουν διαμαρτυρηθεί για την αγροτική οδοποιία έχουν εισπράξει μόνο υποσχέσεις....Ι.ΜΠ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη