google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΛΟΓΩ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΛΟΓΩ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλα συμπτώματα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο τόπος έχει ήδη μπει ουσιαστικά σε τροχιά προεκλογικής περιόδου με τρίδημο μάλιστα εκλογικό διακύβευμα.Ταυτόχρονα όμως είναι δεδομένο ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, έχει να διανύσει ακόμη μέχρι τη λήξη της θητείας της ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα (πέντε μηνών) και να διαχειρισθεί σε όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων της τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και τους συμπολίτες μας. Είναι προφανές ότι η λειτουργία του Δήμου δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαταραχθεί ούτε και να υπονομευθεί στο όνομα των όποιων προεκλογικών σκοπιμοτήτων, απ' όπου και όπως και αν εκδηλώνονται.
Αυτό αφορά και τα μονοπρόσωπα αλλά και τα συλλογικά όργανα του Δήμου και πρωτίστως το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Η νηφαλιότητα και το αίσθημα ευθύνης που καθόλη τη μέχρι τώρα θητεία μας έχει επιδειχθεί απ' όλες – οφείλω να αναγνωρίσω - τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να συνεχισθεί. Το γεγονός άλλωστε οτι ο σημερινός Δήμαρχος και η παράταξή του (με τη συγκεκριμένη δομή και συγκρότησή της), δε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, διευκολύνει και συμβάλλει στην ομαλότητα και ηρεμία καθ΄όσον αφορά τη λειτουργία των οργάνων του Δήμου μας. Άλλα είναι τα πεδία  της προεκλογικής αναμέτρησης  και αντιπαράθεσης και όχι τα θεσμικά όργανα του Δήμου. Ασφαλώς και δεν ακυρώνεται το δικαίωμα άσκησης κριτικής.  (Προσωπικά άλλωστε ουδέποτε την απέφυγα). Κριτικής όμως των επιχειρημάτων και όχι των επιθετικών προσδιορισμών ή των ύβρεων. Και πάντοτε βέβαια υπό την ισχύ του δόγματος σύμφωνα με το οποίο «και οι κρίνοντες – όποιοι κι αν είναι και με όποιο μανδύα κι αν παραλάσσονται- κρίνονται».Καθόσον με αφορά προσωπικά θα επαναλάβω ότι θα εκπληρώσω με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης το καθήκον μου απέναντι στους συμπολίτες μου μέχρι τη λήξη της θητείας μας και θα συμβάλω, στο βαθμό που εξαρτάται από μένα, στην ομαλότητα της λειτουργίας του Δήμου.Προσδοκώ και προσβλέπω στην υπευθυνότητα όλων.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη