google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ- ΚΑΥΤΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ- ΚΑΥΤΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΕΔΙΟ μάχης θύμιζε το Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΊΑΣ λίγο πριν την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης για τις νέες εξελίξεις σε ότι αφορά το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Ενώ η συνεδρίαση κυλούσε όταν ιατρός ζητώντας το λόγο μίλησε για την επαφή με που είχε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Μπέζου για την Μαιευτική κλινική διαπίστωσε ότι δεν προβλέπεται η επανασύστασή της -καθώς έχει καταργηθεί- καθώς απαιτούνται 2 μαιευτήρες με ενεργή εφημερία, δηλώνοντας ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υποβάθμισης καθώς 7.000 γυναίκες της Τριφυλίας σε αναπαραγωγική ηλικία χωρίς ιατρούς το πρόβλημα θα είναι έντονο υποστηρίζοντας ότι το θέμα θα ενδιέφερε το Δ.Σ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ
Αμέσως τότε με προκλητικό τρόπο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπασδάνης κατηγόρησε τον πολίτη ιατρό για προσωπικό συμφέρον εκτιμώντας ότι μιλά σαν πολιτικός ζητώντας με έντονο ύφος να αποχωρήσει. Για το νοσοκομείο ο Δήμαρχος κ. ΚΟΛΛΙΑΣ με έντονο ύφος τόνισε ότι "δεν νομιμοποιείται κανείς περισσότερο από μένα να έχει πιο δυνατή φωνή από την δημοτική αρχή για το θέμα του νοσοκομείου και η δημοτική αρχή το υπερασπίζεται στο σύνολο της" εκφράζοντας την άποψη ότι "Το casus belli ισχύει για πάντα".
Εκεί μετά από παρέμβαση του κ. Κατσαργύρη δημιουργήθηκε...ένταση μεταξύ συμβούλων καθώς η πλειοψηφία υπερασπίστηκε τις δηλώσεις του διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ για το ίδρυμα. Παρέμβαση έκανε από την αντιπολίτευση ο κ. Κουκούμης λέγοντας ότι διαλύεται το σύστημα υγείας ενώ ο ιατρός Σωτήρης Τσίγγανος δήλωσε ότι η πλειοψηφία παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του λαού της Τριφυλίας και ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του και την αλήθεια ζητώντας να ανακαλέσει ο κ. Μπασδάνης. Εκεί τα αίματα άναψαν καθώς θεωρήθηκε ότι η Δημοτική αρχή δεν βλέπει κατάματα τα προβλήματα.
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Τελικά μετά από δήλωση αποχώρηση  του κ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ότι η Δημοτική αρχή είναι κατώτερη των περιστάσεων και δεν είναι τσιφλίκι τους ο Δήμος φιμώνοντας φωνές πολιτών σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την αίθουσα και δεν επέστρεψε για την ολοκλήρωση της συνεδρίασης....Στην είσοδο του κτιρίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σωτηρόπουλος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι "όταν προκαλέσαμε επείγουσες συνεδριάσεις στο Δ.Σ. η πλειοψηφία θεώρησε ότι κινδυνολογούμε αλλά οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν..." για να καταλήξει ότι "η συρρίκνωση των κλινικών είναι το μεγάλο θέμα και εμείς στεκόμαστε στο ύψος του αγώνα χωρίς παρωπίδες και κομματικές ταμπέλες". 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη