google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κωνσταντόπουλος «Δίκαια πέρασαμε στην επόμενη φάση. Δύσκολο παιχνίδι άλλα νίκη με Μελιγαλά»

Κωνσταντόπουλος «Δίκαια πέρασαμε στην επόμενη φάση. Δύσκολο παιχνίδι άλλα νίκη με Μελιγαλά»

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς όλα τα όπλα στην διάθεση της, η Κυπαρισσία επικράτησε χθες της Νίκης Τραγάνου με 2-1 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος φρόντισε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Μελιγαλά.
Ο ποδοσφαιριστής, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος μίλησε λέγοντας μας τα εξής: «Το παιχνιδι με την Νικη Τραγανου ηταν ενα δυσκολο και ωραιο παιχνιδι. Ημασταν καλυτεροι και καναμε περισσοτερες ευκαιριες και ετσι καταφεραμε να κερδισουμε δίκαια. Σχετικα με το παιχνιδι στον Μελιγαλα την Κυριακη ειναι ενα δυσκολο ματς όπου και οι δύο ομάδες θελουμε την νικη αλλα πιστευω πως η ομαδα μου αμα εμφανίσει το καλο της προσωπο οπως κανει στα περισσοτερα παιχνιδια θα ειμαστε νικητες». Τέλος, σήμερα πραγματοποιήθηκε χαλάρωμα ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη