google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





ΠΛΟΥΣΙΟΣ και ενωτικός ήταν ο εορτασμός της επετείου της Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Κυπαρισσία μπροστά από τους επισήμους με την μαθητιώσσα νεολαία να δίνει το παρών που με υπερηφάνεια αλλά γεμάτη λεβεντιά συμμετείχε στην παρέλαση.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Άνω Πόλης παρουσία των επισήμων ενώ εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας. Η καθιερωμένη παρέλαση διεξήχθη γύρω στις 12.30 η ώρα στην οδό 25ης Μαρτίου παρουσία του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, του Δήμαρχου Τριφυλίας κ. Κόλλια, του περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Μπακούρου, του Διοικητή του Α.Τ. κ. Κρυοβρυσανάκη, του προισταμένου του Λιμενικού σταθμού Κυπαρισσίας, επισήμων ενώ παρών ήταν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης.
Ο κόσμος χειροκρότησε τους μαθητές, τους πολιτιστικούς και αθλητικού συλλόγους που συμμετείχαν με παραδοσιακές ενδυμασίες από όλη την Ελλάδα δίνοντας χρώμα Ελλάδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη