google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1

Ο ΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1



ΜΕ μεγάλο νικητή τον ΑΟΚ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Κυπαρισσίας – Νίκης Τραγάνου για την Β” Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με πολλά τέρματα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Σουπούλι, Μητρόπουλος, Παναγόπουλος.
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Λαμπρόπουλος, Παντελής, Γουβαλάρης, Σαραντούλιας, Ε.  Κολοτούρος, Νικολόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Μπακιου, Δ. Ψυχογιός, Χ. Κολοτούρος.Στο 19ο λεπτό σημειώθηκε Μεγάλη ευκαιρία για την Κυπαρισσία να κάνει το 1-0. Ο Κωνσταντόπουλος αφού πέρασε 2 αμυντικούς βγήκε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το σουτ άλλα η μπάλα τράνταξε το δοκάρι! Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΚ ήρθε μετά από σέντρα του Σουπούλι, ο Μητρόπουλος με κεφαλιά έστειλ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Κυπαρισσία. Στην επανάληψη σημειώθηκαν 2 αλλαγές καθώς από την Κυπαρισσία μπήκε ο Δαλαβούρας και βγήκε ο Μανδραπήλιας και από την Νίκη Τραγάνου ο Μαρκόπουλος πέρασε στο ματς ενώ αποχώρησε ο Νικολόπουλος. Στο 63ο λεπτό η κερκίδα απόλαυσε ένα μεγάλο ΓΚΟΛ 2-0 καθώς η Κυπαρισσία με μοναδικό δράστη ξανά τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή σημείωσε το νέο τέρμα. Τελικά στο 80ο λεπτό μετά από μια εξέλιξη φάσης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα πέναλντι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος και μείωσε σε 2-1.…Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ενώ τα πανηγύρια ήταν αρκετά από τους φιλάθλους στην κερκίδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη