google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3. ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3. ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της Α” Τοπικής η Κυπαρισσία που επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Μελιγαλά. Ο ΑΟΚ έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και δείχνει ικανός να μην χάσει αυτό το πρωτάθλημα.Από την άλλη, ο Μελιγαλάς ήταν κατώτερος των περιστάσεων και σε ένα παιχνίδι τελικός δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και έτσι βγήκε οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.Οι φιλοξενούμενοι, που δεν καταλαβαίνουν από κούραση μιας και έχουν δώσει πέντε παιχνίδια σε 15 ημέρες, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό.Στο πρώτο μέρος ο Στρέπι με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του με πλεονέκτημα στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μιτρόφ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Τσίρμπα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κατσαρέας, Τσώνης, Κουτίβας (52’ Δικαίος), Κανελλόπουλος, Ο. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Θανόπουλος, Γερμάνης, Κωνσταντόπουλος, Μουρούσιας (72’ Στρατής), Καραπετιάν.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Μανδραπήλιας (73’ Σούπουλι), Στρέπι (92’ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μιτρόφ, Μητρόπουλος (83’ Δαλαβούρας), Ντιόπ, Γιαννόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη