google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Πυρσός στα Φιλιατρά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Πυρσός στα Φιλιατρά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών "Ο Πυρσός" έκοψε εχθές την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αριστοτέλης Καναβός, μέλος του Δ.Σ., που ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, ζητώντας παράλληλα την συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών στις δραστηριότητες του συλλόγου.  
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, τόνισε ότι τα Φιλιατρά άνοιξαν την πόρτα του πολιτισμού στην Τριφυλία, ενώ συνεχάρη όλους όσους έχουν συμβάλει στην δημιουργία του Πυρσού, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και προπάντων το σημερινό Δ.Σ. το οποίο παλεύει σε καιρούς αντίξοους και δύσκολους.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Παρασκευή Παντελάκη ζήτησε από όλους να μην εγκαταλείψουν τους συλλόγους και τις συλλογικές δράσεις, ώστε να μείνει η πολιτιστική παραγωγή των Φιλιατρών ζωντανή.
Την εκδήλωση ζέσταναν οι χορευτές διαφόρων ηλικιών του Αλέκου Πανταζόπουλου, με την εκπαιδευτικό Δώρα Κατσιφαρέα να παρουσιάζει την ιστορία των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου από το 1990, που έχει αποσπάσει πολλούς επαίνους και βραβεύσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Φωτό από filiatranet.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη