google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απατεώνες έκλεψαν 6.000 ευρώ από 75χρονη και έρχονταν Κυπαρισσία

Απατεώνες έκλεψαν 6.000 ευρώ από 75χρονη και έρχονταν Κυπαρισσία

Με το τέχνασμα της απασχόλησης δύο επιτήδειοι κατάφεραν να κλέψουν 6.000 ευρώ από 75χρονη στο Κορακοχώρι Πύργου. Ειδικότερα, οι δύο κατά τα άλλα ευγενείς απατεώνες έφθασαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης με αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός τους. Οι δράστες πλησίασαν την ηλικιωμένη με το τέχνασμα της γνωριμίας με τον γιο της και ο ένας απ’ τους δύο της έπιασε την κουβέντα απασχολώντας της, ενώ ο δεύτερος άρπαξε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι, χωρίς να τον αντιληφθεί το θύμα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, ο δράστης άρχισε να ψάχνει σημεία μέσα στο σπίτι, όπου θα μπορούσε να κρύψει κανείς χρήματα και έτσι βρήκε το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, που είχε η 75χρονη κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της.
Ο δράστης έκρυψε μέσα στο μπουφάν του το χρηματικό ποσό και βγήκε προσεκτικά από το σπίτι, ώστε να μη γίνει αντιληπτός από την ηλικιωμένη, την οποία κρατούσε απασχολημένη ο συνεργός του. Στη συνέχεια αφού την ευχαρίστησαν, απομακρύνθηκαν από την αυλή και λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα ανακάλυψε, ότι είχε πέσει θύμα απατεώνων. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που έφυγαν από το χωριό με κατεύθυνση προς τον Πύργο. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν τόσο στη διαδρομή προς Πάτρα, όσο και προς Κυπαρισσία, αναζητώντας τους δράστες της κλοπής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη