google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-0. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-0. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!

Τη πρόκριση στο τελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας εξασφάλισε από χθες η Κυπαρισσία αφού επικράτησε με 5-0 του ΑΟ ΔιαβολιτσιουΟι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να πετύχουν ένα σκορ ασφαλείας και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στη ρεβάνς.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 1′ ο Σιγέρης με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στο 24΄ο Στρέπι με πλάσε έκανε το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Από κει και μετά, ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανέβασε την απόδοση του χάνοντας 2 κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τους Θεοδωρόπουλο και Θ. Δημητρίου αλλά έσωσε ο Ντουγέργλου. Επίσης, η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Δασκαλάκη.Στο δεύτερο μέρος, στο 52′ ο Παναγόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 3-0. Στο 67′ ο Σιγέρης με πλάσε ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 82′ ο Παναγόπουλος και πάλι με πλάσε νίκησε τον Βασιλόπουλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-0). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Καρβούνη και Καστανά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Σούπουλι (55′ Κωνσταντόπουλος), Παναγόπουλος, Στρέπι (65′ Μιτρόφ), Σιγέρης, Μανδραπήλιας (76′ Ζαφείρης).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Βασιλόπουλος, Μαυροειδάκος, Ζερίτης, Π. Δημητρίου, Παλιάς, Θεοδωρόπουλος, Γεωργαντάς (65′ Χαρίτος), Δασκαλάκης, Θ. Δημητρίου, Παπαδόγιαννης (80′ Τασσιόπουλος), Βεργόπουλος
(46′ λ. τρ. Αντωνόπουλος).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη