google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανδρουτσής «Η ατυχία στο ματς με την Πύλο μας χτύπησε την πόρτα»

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανδρουτσής «Η ατυχία στο ματς με την Πύλο μας χτύπησε την πόρτα»

Άτυχη στάθηκε η Κυπαρισσία στο παιχνίδι με την Πύλο μιας και 2 ποδοσφαιριστές πριν ξεκινήσει ο αγώνας ένιωσαν ενοχλήσεις ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα άλλοι 2 παίκτες βγήκαν αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα ο κ. Παναγόπουλος να αλλάξει τα πλάνα του. Στο παιχνίδι ο ΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πύλο που στάθηκε με αξιώσεις στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή, τον Εθνικό Μελιγαλά. Από κει και πέρα, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Μελιγαλά με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες.
Ο Στέφανος Ανδρουτσής μίλησε λέγοντας μας τα εξής: « Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Πύλο η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα μιας και οι Μιτρόφ ,Σταματόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις και δεν ξεκίνησαν το ματς, ενώ ο Λυδιώτης στο 5′ σε μια άτυχη φάση ένιωσε ενοχλήσεις και βγήκε κ αυτός αλλαγή. Σαν μην έφτανε αυτό ο Στρέπι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε και αυτός ενοχλήσεις και βγήκε επίσης αλλαγή .4 υποχρεωτικές αλλαγές λοιπόν. Βέβαια η ομάδα ανταποκρίθηκε σωστά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βρει λύσεις! Δε ξέρω αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλη ομάδα τι θα έκανε! Δείξαμε ότι έχουμε ικανό προπονητή, βάθος στο πάγκο και πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στις περιστάσεις δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο στο ματς αυτό. Όλα αυτά μας βγήκαν σε καλό πάντως γιατί προκάλεσαν ένα κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα ,πάθος και δύναμη και νομίζω πως όλα αυτά θα μας βγουν στο γήπεδο στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Μελιγαλά! Για μένα θα παίξουν 2 από τις καλύτερες ομάδες στην Μεσσηνία σε “ενα ντέρμπι που θα το χαρούμε όλοι. Πιστεύω πως με τη δυναμική που αντλούμε από την έδρα και τους φιλάθλους μας θα φύγουμε εμείς νικητές. Εξάλλου ο ΑΟΚ όπως έχει αποδείξει είναι ομάδα «κομμένη κ ραμμένη» για τα δύσκολα ξέροντας να παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε κάθε συνθήκη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη