google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των Α.Τ. Πύλου, Κορώνης και Γαργαλιάνων!

Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των Α.Τ. Πύλου, Κορώνης και Γαργαλιάνων!

Η έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Πύλου – Νέστορος με την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Πύλου, Κορώνης και Γαργαλιάνων είναι το αίτημα που θα υποβάλει αρμοδίως ο Δήμος. Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο δήμαρχος Δημ. Καφαντάρης αναφέρθηκε στα κρούσματα κλοπών και οχλήσεων σε πολίτες, κυρίως από οικονομικούς μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή για την περίοδο του ελαιομαζέματος.
Με βάση την απόφαση που ελήφθη, εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να προβεί στην αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας και του παράλληλου αιτήματος για έντονη αστυνομική παρουσία με την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Πύλου, Κορώνης και Γαργαλιάνων. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ενώ το θέμα είχε τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, κρίθηκε ως κατεπείγον λόγω των φαινομένων κλοπών και οχλήσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη