google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Το στερνό αντίο είπαν πρόσφατα σε κλίμα πένθους, στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Κυπαρισσία, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον επί σειρά ετών πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας, Αγγελή (Άγγελο) Καραγκούνη.
Ο Αγγελής έχασε την άνιση μάχη με το θάνατο το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 62 ετών, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν, άλλωστε, μαχητής της ζωής, καλοσυνάτος και ευδιάθετος χαρακτήρας, μα, πάνω απ’ όλα, άνθρωπος. Οικοδόμος, άνθρωπος του μόχθου και του καθημερινού αγώνα. Με τη σύζυγό του, Τούλα, απέκτησαν τρία παιδιά, μια αγαπημένη οικογένεια και ευτύχησε στη ζωή του να δει εγγόνια!
Ήταν άνθρωπος της παρέας, του κεφιού και του γλεντιού. Ο Αγγελής είχε έντονη και πλούσια αγωνιστική δράση και κοινωνική προσφορά και αναφορά. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Κυπαρισσίας, , ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής, μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του ΑΟΚ και επί σειρά ετών πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας. Γεμάτος αγάπη για τον συνάνθρωπο και έτοιμος με τον λόγο του και την οξυδέρκειά του. Ήταν άνθρωπος με το «Α» κεφαλαίο. Καλό σου ταξίδι, φίλε Αγγελή!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη