google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ;

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ;

«Έγκλημα» χαρακτήρισε τα όσα έχουν γίνει στο υπό κατάρρευση λιμάνι της Κυπαρισσίας, ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Ο κ. Κόλλιας μιλώντας στην εκπομπή Υποθέσεις, της τηλεόρασης BEST, αναφέρθηκε επίσης σε μια σειρά θεμάτων της περιοχή του, ενώ μίλησε και για τα σχέδιά του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σύμφωνα με αυτά, όλα είναι ανοιχτά, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για μια ακόμα τετραετία.
Ωραία μας τα απαγγέλει ο Δήμαρχος Τριφυλίας αλλά τα ερωτήματα είναι αναπάντητα.
Από το 2007 και ενώ η κατασκευή του καινούργιου λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κυπαρισσίας ήταν σε εξέλιξη, πολλοί κάτοικοι είχαν δει και διαπιστώσει τις κακοτεχνίες και τα κακώς κείμενα που γίνονταν στο έργο. Μάλιστα από τότε (2007) κάποιοι κάτοικοι προχώρησαν σε έγγραφη αναφορά- καταγγελία, την οποία και κατέθεσαν στον δήμο, όπου περιγράφανε τις κακοτεχνίες και το απαράδεχτο τρόπο με τον οποίο εκτελούνταν οι εργασίες κατασκευής του νέο λιμανιού της πόλης. (Μπορείτε να διαβάστε την αναφορά των πολιτών στο τέλος του άρθρου)
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Εδώ γεννάται το ερώτημα: Ο τότε Δήμαρχος, αλλά και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δεν είδαν ότι είδαν οι απλοί πολίτες; Αν τα είδαν, το θέμα είναι τεράστιο και άν απλά "δεν είδαν και δεν καταλάβανε", τότε πολύ απλά οι πολίτες της Τριφυλίας θα έπρεπε να ξανασκεφτούν σε ποιους εμπιστεύονται τις τύχες της πόλης τους.Δυστυχώς σήμερα, έξι χρόνια μετά, και ενώ ο λιμενοβραχίονας έχει καταστραφεί ο Δήμος εξακολουθεί να αδιαφορεί για ένα απ΄τα σημαντικότερα έργα στην ιστορία της πόλης μας, αφού δεν έχει ζητήσει ώς τώρα ευθύνες για το κατεστραμμένο έργο. Αν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κος Κόλλιας, αλλά και ο Περιφεριάρχης κος Τατούλης, δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσει το θέμα της απόδοσης ευθυνών για το κατεστραμμένο λιμάνι ακόμα ο Δήμος Τριφυλίας δεν έχει καταθέσει τον φάκελο του λιμανιού στον Εισαγγελέα, όπως θα όφειλε
Η αναφορά των πολιτών, του 2007, με αριθμό πρωτοκόλλου: 6398/ 26.7.2007 που δημοσίευσε η εφημερίδα 'Κυπαρισσία' καταδεικνύει το μείζον θέμα.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη