google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 33η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με καυτά ζητήματα

33η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με καυτά ζητήματα

ΔΕΝ υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης αποσαφήνισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας σε εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση για θέματα του Δήμου επιβεβαιώνοντας ότι θα δίνονται απαντήσεις για όλα τα θέματα. Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων ο κ. Κόλλιας αποσαφήνισε ότι είναι σε προτεραιότητα διαβεβαιώνοντας ότι το λιμάνι Μαράθου θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ενώ για τον Λαγκούβαρδο που εξελίσσονται οι εργασίες είπε ότι είναι σε καλό δρόμο και προβλέπεται η αποπεράτωση του έργου.
Την Πορεία ενταλματοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ επιβεβαίωσε στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Τριφυλίας καυτηριάζοντας τις οφειλές από πρώην Δήμους χωρίς να επεκταθεί. Σε ότι αφορά την στατικότητα για τα κτίρια σχολείων διαμήνυσε ότι οι μηχανικοί της Τεχνικής υπηρεσίας κατέγραψαν τα προβλήματα με επιτόπου επισκέψεις. Για το Λαογραφικό μουσείο Κυπαρισσίας που έθιξαν σύμβουλοι της πλειοψξφίας ο Δήμαρχος απάντησε ότι είναι σε διαδικασία σύνταξης πρότασης από τους φορείς της επιτροπής που συγκροτήθηκε για να υλοποιηθούν παρεμβάσεις με στόχο την προαγωγή πολιτισμού στον τόπο μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη