google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-5. Συνεχίζει απτόητος ο ΑΟΚ. Ματσάρα στην Μεθώνη

ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-5. Συνεχίζει απτόητος ο ΑΟΚ. Ματσάρα στην Μεθώνη

Η Τριφυλιακή ομάδα νίκησε με το εντυπωσιακό 5-3 την ομώνυμη ομάδα και έκανε το «7 στα 7″ στη Α” τοπική φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Ετσι οι «κυανόλευκοι», διατήρησαν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό Μελιγαλά και δείχνουν ικανοί να κόψουν πρώτοι το νήμα. Η σημερινή νίκη όμως δεν ήρθε εύκολα παρότι το συγκρότημα του Παναγιώτη Παναγόπουλου προηγήθηκε με 1-4 στο πρώτο 30λεπτο!
Η Μεθώνη δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει σε 3-4 με δύο γκολ του Λυμπερόπουλου και μάλιστα πίεσε και για την ισοφάριση μέχρι το 83′ όταν και έγινε το τελικό 3-5.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον ΑΟΚ ήταν ο Αντι Στρέπι και ο Ιλιε Μιτρόφ που έβαλε από 3 και 2 γκολ αντίστοιχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τέσσερα από τα πέντε γκολ μπήκαν από στημένες φάσεις! Από την άλλη η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη της αντίπαλο όμως δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το φιλμ του αγώνα
Ο… χορός των γκολ άρχισε μόλις στο 2′ μετά από δυνατό πλάγιο άουτ του Γιαννόπουλου και κεφαλιά του Μιτρόφ (0-1).
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 12′ μετά από κόρνερ του Κεράνη και κεφαλιά του Παυλόγιαννη (1-1).
Ο ΑΟΚ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ στο 18′ με τον Σούπουλι να τροφοδοτεί τον Στρέπι και εκείνος με πλασέ να νικά τον Κανελλόπουλο.
Στο 25′ έγινε το 1-3 με τον Γιαννόπουλο να εκτελεί το κόρνερ και τον Μιτρόφ με νέα κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι «κυανόλευκοι» ήταν ασταμάτητοι και στο 30′ έβαλαν και τέταρτο γκολ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λυδιώτη και καρφωτή κεφαλιά του Στρέπι (1-4).
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 35′ σε 2-4 με προβολή του Λυμπερόπουλου μετά από κεφαλιά του Καραγλάνη και απόκρουση του Μπίζου.
Στο 44′ η Μεθώνη διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή υποστηρίζοντας πως ο Σταματόπουλος έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα (θα ήταν η δεύτερη) γιατί έκανε από πίσω φάουλ στο Λυμπερόπουλο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσαν σε 3-4 στο 58′ μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ του Λυμπερόπουλου.
Αυτό το γκολ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι που διεξήχθη σε ένα γλιστερό τερέν μετά από έντονη βροχόπτωση.
Στο 63′ ο Στρέπι έπεσε στην περιοχή της Μεθώνης με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Οι «βυσσινί» υποστηρίζουν πως έπρεπε να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει, μιας και είχε «κιτρινίσει» για παρόμοια φάση τον Λυμπερόπουλο στο πρώτο ημίχρονο.
Στη συνέχεια η Μεθώνη πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Αντιθέτως η Κυπαρισσία ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και έχασε σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 83′ ο αγώνας κρίθηκε μιας και ο Λυδιώτης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Στρέπι με νέα κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-5, σημειώνοντας χατ τρικ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί του οι Αδαμόπουλος και Ταβουλαρέας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Τζεμάλι, Παρασκευόπουλος, Λύσσαρης (30′ Λυμπερόπουλος), Μπάλας, Μιχόπουλος, Μπούρδος, Η. Κοτσίρης (80′ Κόσοβα), Παυλόγιαννης, Κεράνης, Καραγλάνης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος (70′ λ. τρ. Μπέλι), Μιτρόφ, Στρέπι, Σταματόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος (63′ Παναγόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Σούπουλι, Ντιόπ, Μητρόπουλος (78′ Μανδραπήλιας).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη