google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0. Πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0. Πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο της Μεθώνης, η Πύλος ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Κυπαρισσία. Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είχε ευκαιρίες και μπορούσε να πάρει το τρίποντο.Από την άλλη, η Κυπαρισσία πέταξε άλλους δύο βαθμούς και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική παίζει μεγάλο ντέρμπι με τον Εθνικό Μελιγαλά και φυσικά θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Λάμια και Αδαμόπουλο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Βιδάκης, Διακουμής, Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος, Πανταζόπουλος, Δούνιας, Μπουντάς, Πλατάκης, Σωτηρόπουλος, Καλδής.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Αμδρουτσής, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης (7′ λ.τρ. Σιγιέρη), Μητρόπουλος (89′ Γαλάνης), Ντιόπ, Στρέπι (38′ Ζαφείρης), Σουπούλι, Μανδραπήλιας.
pylos 1pylos 3pylos 4pylos 5pylos 6pylos 7pylos

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη